Ik ben Kei en ik heet je welkom op het al meer dan 23 jaar oude GIJoe.nl. Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen G.I. Joe en Cobra. Deze website is dan ook opgedragen aan deze helden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is helder: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat gaan we doen met een website vol afbeeldingen en informatie en een magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Robert Atkins & Ross Persichetti - Een gouden match! 🔥👑👌🏽

Vandaag deelde Robert Artkins op Facebook een geweldige illustratie van Scrap Iron, voor Renegade Game Studios. Gezien Atkins meestal de pencils of inks van een illustratie verzorgt, was ik benieuwd wie de kleuren had verzorgd. Dit bleek Ross Persichetti te zijn, waar Atkins vol lof over sprak. Uit het bericht bleek dat er meer werk van dit duo moest bestaan en het bleek dat beide heren op hun social media diverse G.I. Joe Art hebben gedeeld. Het blijkt een gouden Match! 🔥👑👌🏽

Lees meer »

Attica Gazette - De aftrap van 2023

Attica Gazette begint het jaar goed, met wederom een fijn artikel, aangevuld met fantastische G.I. Joe fotografie! Een kritische blik op de wereld die G.I. Joe heet, wat stof tot denken geeft. 💡 En de warmte van bovenstaande Tripwire foto... Het sterke contrast, de compositie, de kleur, prachtig gewoon! 👑🔥

Lees meer »

Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wilt stellen? Gebruik dan dit formulier!

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond G.I. Joe uitgebracht. In ons archief vind je nu ook andere landen.


De meest recente afbeeldingen


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de mailing en doe mee aan prijsvragen.


De meest recente updates

Een handige gids is online waarmee Belgisch-Nederlandse codenamen te vinden zijn via de originele Amerikaanse. Daarnaast is er een grote update van de 6 inch Classified Series en het jaar 1985 van Action Force.