Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Gavin Spence & G.I. Joe

Soms maak je een typefout en vind je de leukste dingen! Zo zocht ik per ongeluk op "Sepentor" en kwam op onderstaande afbeelding uit. Toen ik verder keek op de Twitter account van de maker, Gavin Spence, vond ik bovenstaande fictieve comic cover met Golobulus! Erg tof!!!

Lees meer »

G.I. Joe vintage concept art: Wauw, gewoon WAUW!

Had ik het gister nog over de goudmijn aan informatie die Twitter heet, vandaag wordt het platina! Gigantische props naar PW4/PG-Toys (PageWagner4) die afgelopen maanden G.I. Joe vintage concept art aan het plaatsen is van zowel gerealiseerde als nooit gerealiseerde voertuigen en figuren. Ik kan niet anders zeggen dan WAUW!!! ❤🙏🏼

Lees meer »

Mate Mylar en zijn Cobra F.A.N.G.

Wat heb ik het gemist om de geweldige toy photography van Mate Mylar op mijn netvlies te krijgen zeg... Keer op keer is het genieten van zijn onophoudelijke stroom aan foto kunst. Ditmaal de Cobra F.A.N.G. waarbij de foto het originele artwork van de doos veruit overtreft, terwijl die al geniaal was. Dus smullen maar... 👌🏽

Lees meer »

Larry Hama interview uit 1998 in Toyfare Magazine!

Het internet staat bol van informatie over G.I. Joe en Twitter is daar een goed voorbeeld van als bron. In dit geval de account van Blaster, die het dubbel en dwars waard is om te volgen, waarop een interview met Larry Hama werd gedeeld. Een artikel uit 1998 in Toyfare Magazine en ik vind het werkelijk geweldig!!!

Lees meer »

1988 tv-reclames - Hoge kwaliteit via 3DJoes

1988, als het op G.I. Joe aankomt, bracht voor mij persoonlijk veel memorabele items met zich mee. Natuurlijk lagen die items een stuk later in de Nederlandse winkels maar tegen die tijd stond er in de lokale V&D een ware Defiant te pronken in de vitrinekast!!! Hierdoor moest ik keer op keer het kwijl uit mijn mondhoeken vegen en werd het mijn grote wens dit voertuig ooit nog eens toe te kunnen voegen aan mijn verzameling.

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?