Okami Elite Sentry - Delta-17 Exclusive @ JoeFest 2024

Gepubliceerd op 9 juni 2024 om 12:59

Delta-17 is een nieuwe speelgoedlijn van o-ring actiefiguren waar ik echt fan van ben. Het zijn geweldig mooie figuren, met verschillende fracties, die kwalitatief ook nog eens top zijn! Als je deze lijn nog niet kent, dan is het de hoogste tijd dat je hier eens induikt. Want naast de figuren is het artwork ook te gek en kunnen we binnenkort zelfs een eigen comic verwachten, mogelijk al te koop tijdens JoeFest 2024! šŸ’ŖšŸ½šŸ˜ŽšŸ‘‘

En nu we het over JoeFest 2024 hebben, Delta-17 kondigde op Facebook aan dat ze tijdens deze Con een exclusive zullen verkopen:

Okami Elite Sentry

Het figuur kost $ 25,- en komt in een plastic blisterverpakking, zonder cardback. Dat laatste komt door de tijdsdruk, maar is voor de mint on card (MOC) verzamelaars toch jammer. Daarnaast is het voor mij als artwork liefhebber natuurlijk ook jammer.

Desalniettemin ziet deze Okami repaint er prachtig uit. Deze vijandige robot ninjas zullen ook na JoeFest beschikbaar zijn bij diverse verkooppunten online. Dat is een grote geruststelling voor de mensen die niet naar deze Con (kunnen) gaan. Het is een geweldige aanvulling op de reeds bestaande Dark Shadows, en samen met hun leider Shadow Dragon, staan ze sterk! šŸ”„šŸ”„šŸ”„

Mocht je meer willen weten over Delta-17 of specifiek deze JoeFest Exclusive, dan kun je voorlopig even vooruit met onderstaande drie video's.

Yo Joe! šŸ‘ŠšŸ½

 

Deel dit artikel via:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.