John Royle art voor de comic G.I. Joe A Real American Hero

Gepubliceerd op 28 juni 2020 om 09:05

John Royle liet op Twitter alvast de kaft van de comic G.I. Joe A Real American Hero #277 als preview zien. Ik vind Law & Order erg mooi weergegeven met heerlijke dynamiek en spectaculaire actie!

Zijn Twitter pagina is sowieso de moeite waard om in de gaten te houden. Zelf ben ik groot fan van de oude cartoon, maar veel afbeeldingen van de huidige generatie tekenaars van de comics zijn om je vingers bij af te likken. Daarom hieronder de afbeeldingen gerelateerd aan G.I. Joe van John Royle van de afgelopen 3 maanden.

De kaft van #262 in zowel kleur als zwart/wit, een WIP (work in progress) van de cover voor #279 in zwart/wit of de pencil schets hiervan, de cover van #271, of deze en deze (ruwe) schets voor #278, en dit oudje, #244.

Ook werkt hij in opdracht, bijvoorbeeld hier, hier en hier de Baroness en hier en hier Zarana. Of wat te denken van deze Jinx? Dergelijke kunst mag hier ook wel aan de muur hangen, ik vind het geweldig!

Dan nog een Danger Girl uit de oude doos, een full colour commission Lady Jaye pin up om vervolgens weer terug te komen bij een ruwe en inked schets van Law & Order waar dit bericht mee begon.

Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden. Laat het ons weten in de reacties. Zelf vind ik het een genot om naar te kijken en ieder detail in me op te nemen van zijn kunstwerken. Je kunt het werk van John Royle rechtstreeks via de links op Twitter bekijken, maar ook in de galerij hieronder.

Enjoy!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.