Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Full Force Lenny Panzica interview - Hasbro's Product Design Manager

The Full Force podcast heeft een geweldig interview met Lenny Panzica op YouTube gezet. Hij is de Product Design Manager van Hasbro en was sinds 2017 betrokken bij de ontwikkeling van de 6 inch series. Om een klein tipje van de sluier op te lichten kan ik vertellen dat wanneer het aan hem zou liggen we ook de dieren uit het G.I. Joe universum kunnen verwachten.

Lees meer »

6 inch Arctic Storm Shadow en meer foto's!

Op de Facebook pagina van The Full Force zag ik zojuist een foto van een 6 inch Arctic Storm Shadow en ik vind deze echt geweldig! Daarnaast een paint variant van Cobra Commander en meer foto's van PD Destro, Gung-Ho en the Red Ninja in actie! Man, wat vind ik deze figuren er mooi uit zien...

Lees meer »

Talking Joe Comics Podcast 78

Op Twitter liet Talking Joe Comics weten dat er weer een nieuwe podcast is verschenen. Hierin wordt gesproken over koetjes en kalfjes, de comics A Real American Hero #197 en #198 en niet te vergeten... speelgoed!

Lees meer »

Nieuwe G.I. Joe helmen en t-shirt

In aanloop naar de komende G.I. Joe Snake Eyes film kunnen we naast speelgoed ook heel wat andere merchandise verwachten. Deze week werden door Gamestop 2 helmen aangekondigd, van Snake Eyes en Cobra Commander. Helaas kunnen de links daar naartoe niet in Nederland worden bekeken, maar kunnen we wel de foto's laten zien. Ze zien er niet alleen gelikt uit, maar ze zijn ook daadwerkelijk te dragen!

Lees meer »

Foto's van 6 inch G.I. Joe Classified Wave 2 figuren gelekt!

Er zijn foto's gelekt van de nog uit te komen 6 inch G.I. Joe Classiefied wave 2 figuren. Dit maal Profit Director Destro, Red Ninja, Gung-Ho en Cobra Commander lezen we via Hisstank. Foto's zijn hieronder te bekijken. We hadden al Snake Eyes, de Special Edition, Roadblock, Scarlett, Duke, Snake Eyes en Destro. De figuren hebben een nummer in de reeks per figuur. Opmerkelijk is dat Gung-Ho #15 in de reeks is, wat waarschijnlijk betekent dat we nog een aantal andere figuren kunnen verwachten.

Lees meer »