Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


1990 Benelux folder fotoanalyse - G.I. Joe fotografie maand

In de maand van de G.I. Joe fotografie gaan we verder met 2 video's van Paul en Ian die samen een grondige analyse loslaten op de reclame folder voor de Benelux uit 1990, SOS Cobra Gevaar. Dit was niet zo maar een folder. Dit was een boekje met foto's van geweldig mooie diorama's om de figuren en voertuigen, die dat jaar te koop waren, aan de kinderen te presenteren. Zelfs de teksten waren amusant om te lezen. Voor menig kind uit de lage landen papierwerk om avond na avond versleten te kijken, zo mooi.

Lees meer »

Comic G.I. Joe #6 (2020)

Redelijk recent is deel 6 uitgekomen van de comic G.I. Joe uit 2020. Dit is een aparte reeks van de doorlopende A Real American Hero reeks, en zeker ook het lezen waard!

Lees meer »