Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


HCC788 - Een uur live

HCC788, Hooded Cobra Commander 788, ging een uur lang live in gesprek met fans en kijkers van zijn kanaal. Hier worden onder andere de 6 inch Classified series figuren besproken.

Lees meer »

Meet Rob Arts - The man behind the GIJoe.nl magazine!

Rob Arts has been a source of inspiration for GIJoe.nl since the early 2000s. This has only become stronger with the launch of the new website. The man behind the magazine is certainly no stranger in GI Joe country, but this interview answers questions that give us an even better picture of a passionate fan who, it looks like, will always remain a fan. In the picture above we can See Rob play with some of his first G.I. Joe toys in the late 80's. A Dutch version of this interview can be read here.

Lees meer »

Water Mocasin (1984) toy review - Chrono Garuda

Chrono Garuda is niet in het land van de G.I. Joe toy reviews, in het recente verleden richtte hij zich op andere speelgoedlijnen. Maar hij heeft de taak op zich genomen de Cobra Water Mocasin te review en en dat doet hij leuk. Ik kijk uit naar zijn volgende reviews, dus ik hou hem in de gaten. 😎

Lees meer »