Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Stonegate Creations voor gereproduceerde G.I. Joe onderdelen!

Via de vierde video van Toy Polloi, waarin Dave de W.H.A.L.E. Hovercraft repareert, werden we gewezen op de website van Stonegate Creations, waar verschillende losse onderdelen van G.I. Joe voertuigen zijn gereproduceerd en te koop worden aangeboden. Zo zijn er naast de W.H.A.L.E. ook onderdelen te koop voor de Hammer, Mauler, Dragonfly, Vamp en USS Flagg te koop. Niet goedkoop, maar kwalitatief sterk, en het voorkomt dat je jaren lang op zoek bent op marktplaats naar de onderdelen, zonder ze ooit te vinden of voor een nog hoger bedrag.... 

Lees meer »

Toy Polloi - Restauratie van de G.I. Joe Killer W.H.A.L.E. Hovercraft deel 4

Na de eerste 3 delen nu deel 4 van het repareren van de W.H.A.L.E. Hovercraft door Dave van Toy Polloi. We zien dit maal hoe 3D printen een handige aanvulling op missende onderdelen kan zijn, hoe het samensmelten van 3 Cutter actiefiguren tot 1 werkt, en de reparatie van de rotorbladen van de achterkant. Ondanks dat hij gereproduceerd onderdelen heeft, van Stonegate Creations, laat hij toch zien hoe de reparatie werkt. En niet onbelangrijk, de reproductie van stickers!

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!