Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Komt G.I. Joe naar Nederland?!

Eerder vandaag was ik nog twijfelachtig of de 3,75 inch G.I. Joe Retro lijn naar Nederland zou komen... Maar ik bleef hoop houden. En na het zien van de achterkant van de verpakkingen van de 3,75 inch Retro lijn heb ik nog weer iets meer hoop erbij gekregen. Eigenlijk best wel veel hoop erbij gekregen... En ik werd nóg enthousiaster toen ik de achterkant van de 6 inch Classified series goed bekeek! 😎

Lees meer »

G.I. Joe Podcast Pandemie!

Het kan heel ontspannen werken om naar andere mensen te luisteren die aan het praten zijn, zeker als het een onderwerp betreft wat jou zelf ook aanspreekt. Vroeger kon je luisteren naar de radio en tegenwoordig naar podcasts. Audiobestanden die je kunt luisteren wanneer het jou schikt. Podcasts zijn er ook over G.I. Joe, hele leuke, en wel meer dan één...

Lees meer »

3,75 inch Retro Snake Eyes - Review MacDowin

MacDowin reviewt de 4 inch Retro Snake Eyes. Leuk om de eerste beelden van de verpakking en het figuur in iemand z'n handen te zien. Ik besef me dat er online veel weerstand tegen de retro lijn te horen was, omdat het veelal figuren zijn die helemaal nog niet zo lang geleden in de winkels lagen, maar ik wordt er enthousiast van. Zelf heb ik al die de figuren niet en de moderne versies van de voertuigen evenmin, maar zou ze graag aan mijn collectie toe willen voegen. Wat zeg ik? Ik zou ze zelfs los willen hebben én Mint On Card of In Box (MOC/MIB) als het mogelijk was! Ik vind de figuren en voertuigen mooi en de verpakking nog mooier! En dat zeg ik, als vastgeroeste o-ring liefhebber. 😉

Lees meer »

G.I. Joe #1 - 7 Comics Burst Reviews & Interview - The Full Force podcast

Dat ik enthousiast ben over de zesde IDW run van de G.I. Joe comic zal de frequente lezers van onze website niet verbazen. Bij het verschijnen van issue #7 schreef ik dat ik er verbaasd over was dat de artiest, van veel van dit geweldige artwork, de Nederlander Chris Evenhuis is. Vervolgens plaatste ik een podcast van WOJM waar schrijver Paul Allor te gast was, deelde ik een Easter egg van Evenhuis, verzamelde ik alle covers en previews van issue #1 - 10 en als kers op de taart struinde ik Twitter af om de resultaten van #GIJonday te vangen in een artikel, heerlijke concept art van deze serie!

Lees meer »

Hot Sauce Custom Actiefiguur - Vega Customz

Hot Sauce is niet het bekendste figuur uit het G.I. Joe universum. Sterker nog, er zijn maar weinig mensen die hem kennen omdat het helemaal geen officieel figuur betreft. Het is een karakter dat is bedacht door de comic book artiest Robert Atkins, en als cameo een aantal keer verstopt zat in diens comics. Hierover schreven we al eerder en dat is hier te lezen.

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!