Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Nieuwe wave 6 inch Classified series bekend?

Het Australische bedrijf Action Figure Industries biedt sinds een paar uur 5 nieuwe figuren van de G.I. Joe 6 inch Classified series aan. Zou dit de nieuwe wave zijn? Dat zou zo maar eens kunnen. Ze zouden vanaf februari 2020 beschikbaar zijn en het gaat om de volgende figuren:

Lees meer »

Bill Merklein - G.I. Joe sculpter en levende legende: Interviews & meer...

De kunstenaar Bill Merklein boetseerde in de vroege jaren van het 3,75 inch G.I. Joe speelgoed ruim 70 figuren. Daarmee kunnen we gerust stellen dat hij een levende legende is. Tunnel Rat is van zijn hand en sinds mijn jonge jaren al een favoriet figuur van mij. Gezien zijn naam net als die van mijn zoon Lee is... Jullie snappen vast het speciale gevoel wat dat in mij opwekt. 😎

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!