Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Custom tutorial - Head sculpting & Painting - StevieS Customs

Customs gemaakt door Nederlanders en Belgen zijn natuurlijk geweldig om te posten op onze website. Maar velen weten niet wat te doen om een mooie custom te maken of hoe hier überhaupt aan te beginnen. De video's van de Nederlander StevieS Customs, voor sommigen beter bekend als Yuri, helpen geweldig bij het vergaren van kennis voor diegenen die graag willen (beginnen met) customizen!

Lees meer »

Cobra G.T.P. (Heavy Arms) - Payne-ted Plastic Custom CCV

Voor Cobra Convergence V maakte Payne-ted Plastic een geweldig mooi custom voertuig, de Cobra G.T.P. Heavy Arms. Hij laatbwerkelijkballe stappen zijn die hij doorloopt, van het uitkiezen van de onderdelen tot het aanpassen van die onderdelen en het schilderen van het voertuig tot het maken van een bijpassend custom figuur. Een heerlijke reeks aan video's om van te leren en je uiteindelijk te vergapen aannhet resultaat. Enorm mooi project en zo'n voertuig zou hier in huis ook prima staan... 😎👊🏻❤

Lees meer »

G.I. Joe A Real American Hero #278 Covers, Preview & Artwork

Voorlopig is er nog niet zo veel bekend over de comic G.I. Joe A Real American Hero #278, het derde deel van de Untold Stories, een verhaal zoals altijd geschreven door Larry Hama. Maar er zijn wel wat beelden verschenen via de Twitter account van John Royle en bij Tom Waltz Cover B door Jamie Sullivan. En nog een variant van Danny Schoening.

Lees meer »