Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


European Joes - G.I. Joe website uit de lage landen

www.europeanjoes.com is een website uit de lage landen en daar houden we bij GIJoe.nl wel van! Nu is de ene website de andere niet en het verschilt nogal in kwaliteit per website. Maar dit is een toppertje, eentje om in de gaten te houden. Het zijn goede artikelen ondersteund door hoogwaardige foto's. Het is in goed geschreven Engels, maar dat mag voorbde meeste bezoekers van onze website geen obstakel vormen.

Lees meer »

In de nabijheid van de vijand - Nederlands gesproken G.I. Joe tekenfilm!

In de nabijheid van de vijand is de Nederlandse gesproken, nagesynchroniseerde, versie van de Amerikaanse G.I. Joe cartoon In the Presence of Mine Enemies. Deze werd door GoodView Home-Video uitgebracht op VHS-casette in 1991 met de productcode 1761.082. In totaal brachten zij 6 verschillende videobanden uit, welke we de komende tijd allemaal gaan delen op GIJoe.nl!

Lees meer »