Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Alex Sanchez (G.I. Joe 279) te gast bij Talking Joe

Talking Joe, een kwalitatief geweldig sterke podcast, had deze week Alex Sanchez op bezoek. Dit is het creatieve brein achter de comic G.I. Joe: A Real American Hero #279, welke is geschreven door de levende legende Larry Hama, en geeft een kijkje achter de schermen van zijn beleving van het creatieve proces achter het tekenen van een comic. Echt erg leuk om te checken!

Lees meer »

The Full Force Comic Burst - G.I. Joe #279

G.I. Joe - A Real American Hero #279 ligt nu in de winkel. De covers, art en preview bespraken reeds in dit artikel. Untold Stories nummer 4 werd zoals we gewend zijn geschreven door de legendarische Larry Hama, getekend door Alex Sanchez en ingekleurd door J. Brown. 

Lees meer »

Serpentor Uncoiled - Covers, Art & Preview - Eric Canete & S.L. Gallant

Al eerder wees ik op de epische G.I. Joe kunst van Eric Canete. Ditmaal heeft hij een comic cover ontworpen voor Serpentor Uncoiled, die later deze maand zal verschijnen. Dit is een reprint van issues A Real American Hero #49 & #50, welke normaal een cover heeft van S.L. Gallant die onderaan dit bericht te zien is en ook al een pareltje is. Maar speciaal voor de WonderCon@Home creëerde Canete deze cover, die aan deze kant van de oceaan wat lastiger te krijgen is helaas... Leuk is dat hij op Twitter het proces van begin tot eind heeft gedeeld, wat hieronder te zien is, samen met de uiteindelijke cover.

Lees meer »

JoeFest (2021) te gast bij Order of Battle podcast

Van 25 t/m 27 juni 2021 is JoeFest 2021 in Augusta, Giorgia, USA. Dit is voor mij dé Amerikaanse Con waar ik graag een keer heen zou gaan. Dit jaar zou helemaal subliem zijn geweest gezien het tijdens mijn verjaardag valt. 😎 Maar het zit er niet in dit jaar... Maar een mens mag blijven dromen, dus wie weet, ooit in de toekomst... 🙏🏼

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?