Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art - Brian Shearer Goes JoeFest

Ook Brian Shearer is te vinden op JoeFest dit jaar. Derhalve deelde hij op zijn Facebook pagina al wat beelden van poster, prints, water colour illustraties en zelfs met Copic markers. Een paar afbeeldingen heb ik als screenshot van zijn verhalen gemaakt, want die verdwijnen weer en zijn verder niet op zijn Facebook pagina te vinden. Voor in het archief...

Lees meer »

O-ring Stinger met Cobra Officer

Vandaag, tijdens een #YoJoeJune-presentatie van Emily en Lenny, werd O-ring Stinger met Cobra Officer uit de doos gehaald en vertelde men dat deze per direct beschikbaar is als pre-order. Die video kun je hieronder zien. Via diezelfde link vond ik de officiële foto's van dit voertuig met figuur, en deze delen we graag met jullie. 

Lees meer »

Classified Tiger Force Duke

Vandaag, tijdens een #YoJoeJune-presentatie van Emily en Lenny, werd Classified Tiger Force Duke uit de doos gehaald en vertelde men dat deze binnenkort beschikbaarzou zijn als pre-order. Die video kun je hieronder zien.

Lees meer »

Gregg Berger Artwork Print Joefest

Destro's Toy Den deelde vandaag een fantastisch Artwork op hun Facebook pagina. Er zullen 100 prints beschikbaar zijn voor Joefest en gesigneerd worden door Gregg Berger, de stem van vele helden zoals we die kennen. Het Artwork is gemaakt door Michael Rushbrook en is erg mooi als je het mij vraagt.

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!