Ik ben Kei en ik verwelkom je op het nieuwe hoofdkwartier van het twintig jaar oude GIJoe.nl, vanaf nu beter bekend als de Internationale Helden! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is dan ook opgedragen aan deze onsterfelijke actiehelden en aan alle mensen die ze nog met veel passie verzamelen.

Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat doen we met een rijkelijk gevuld archief met speelgoedartikelen, multimedia, afleveringengidsen, een handig FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor mooie customs van fans uit de Lage Landen.

Ook wordt op regelmatige basis een magazine bijgehouden door Rob Arts, met het laatste nieuws van het G.I. Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar, en we besteden meer aandacht aan Action Force. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

G.I. Joe Art - Meer Jeff Edwards!

Vorige week plaatste ik al een geweldig vette tekening van Jeff Edwards waar hij Snake Eyes had getekend... en pffff, dat was genieten. Omdat dit overzicht zonder niet compleet zou zijn heb ik dit als toetje onderaan de foto's ook aan dit artikel toegevoegd. 👌🏽 Voor de oplettende lieden onder ons was wellicht al duidelijk dat hij even geleden alternatieve covers heeft gemaakt voor de comic A Real American Hero #266, samen met Steve Lydic, onderdeel van de 10-delige serie Snake Hunt. En die waren ook echt ge-wel-dig! 👌🏽❤

Lees meer »

G.I. Joe Art - Signal Noise - James White

James White, voor sommigen beter bekend als Signal Noise, maakte voor de 6 inch Classified Series Profit Director Destro de boxart. Deze lieten we in dit uitgebreide overzicht reeds zien. Ik volg hem op Twitter en eerder deze maand Tweete hij de schets van zijn ontwerp. Deze stond al in het overzicht, maar dit keer was het een losse foto, dus we hieronder hebben gedeeld.

Lees meer »

G.I. Joe Art - Rhys Cooper

In navolging van het artikel G.I. Joe Art Deluxe - Grzegorz Domaradzki nu het werk van Rhys Cooper. Ook nu weer 3 karakters en twee varianten daarvan, de Baroness, Cobra Commander en Storm Shadow. Deze vond ik weer bij 411Posters, hier en hier. 

Lees meer »

G.I. Joe Art - Dave Perillo

Dave Perillo ontwierp voor de New York Comic Con in 2012 twee geweldig mooie posters die werden uitgegeven door Acidfree Gallery. Strak en clean ontwerp met een vintage gevoel. Nou, dan zit je bij mij goed. Erg tof!

Lees meer »

Artwork & Files GIJoe.com

Als liefhebber van G.I. Joe kun je natuurlijk niet om www.gijoe.com heen. Deze staat boordevol met informatie over de karakters, de 6 inch Classified Series, de comics, de opkomende Snake Eyes: G.I. Joe Origins fim en de mobiele game G.I. Joe: War on Cobra. Dus als je up to date informatie wil hebben moet je daar zeker even gaan kijken.

Lees meer »

Techno-Viper Tuesday - General Liederkranz

General Liederkranz vertelde in januari dat zijn project voor 2021 was om iedere week een foto van de Techno-Vipers te posten onder de hashtag #techovipertuesday. Dat deed hij voorlopig iedere week en dat leverde de onderstaande prachtige plaatjes op!👌🏽❤

Lees meer »

G.I. Joe Art - Anthony Petrie

Wie de boxart van de Classified Series goed heeft bekeken is vast en zeker bekend met het ontwerp voor de Viper van Anthony Petrie. Als je er meer van wilt zien kun je hier op zijn website kijken.

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen

Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Spaarde jij vroeger eerst ook de G.I. Joe actiefiguren zoals ze verschenen op kaarten van Action Force?