Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Uitbreiding G.I. Joe Operation Blackout op komst?

Daniel Winkler, creative director & CEO IguanaBee, was in gesprek met Gaming Bolt over G.I. Joe Operation Blackout en zei dat er mogelijk een update of uitbreiding aan zit te komen voor de game op basis van feedback van fans. Het hele interview is leuk leesvoer, maar terecht pikt The Full Force podcast dit onderdeel eruit om te bespreken in een News Burst, die hieronder te zien is.

Lees meer »

Justice Cury & Cobralang in gesprek!

Was Justice Cury gisteren nog te zien in gesprek met Mark Weber, vandaag is Cobralang aan de beurt, die we hier op GIJoe.nl kennen van zijn geweldig Stop Motion Video's als A Tale of two Ninja en TerrorBlock. Altijd tof om de mensen achter zulke pareltjes hierover te horen praten! Dus net als gisteren, bak koffie erbij, benen omhoog en relaxen maar! 🙏🏼🔥❤

Lees meer »

The Full Force Weekly - Episode 3

Alsof het nog niet genoeg was voor vandaag knallen we door met The Full Force Weekly, hét journaal vol met het laatste nieuws uit G.I. Joe land. Dus hou die benen nog maar even omhoog, vul die bak met koffie maar weer en nog even een half uurtje Joe nieuws op je beeldbuis!

Lees meer »