Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Techno-Viper Tuesday - General Liederkranz

General Liederkranz vertelde in januari dat zijn project voor 2021 was om iedere week een foto van de Techno-Vipers te posten onder de hashtag #techovipertuesday. Dat deed hij voorlopig iedere week en dat leverde de onderstaande prachtige plaatjes op!👌🏽❤

Lees meer »

Considerate Juvenile - 6 inch Supreme Cobra Commander Unboxing en meer!

The Considerate Juvinile ken ik al langer van Instagram onder de naam GI Sho Nuff. Zijn enthousiasme en liefde voor G.I. Joe komt nu extra goed naar voren nu hij een eigen YouTube kanaal is begonnen. Ik bedoel, kijk die lach op zijn gezicht bij het openen en presenteren van Supreme Cobra Commander uit de 6 inch Classified Series! Dat kun je goed zien op de foto bovenaan dit artikel en dat is goud waard!!! ❤🙏🏼

Lees meer »

G.I. Joe Art - Tom Whalen

Tom Whalen is grafisch kunstenaar en zijn website is voor de liefhebber het checken dubbel en dwars waard. Een ongekende hoeveelheid afbeeldingen in allerhande thema's, van Transformers en Star Wars tot TMNT en Batman, het ene werk nog vetter dan de ander! Ook zijn pagina op DeviantArt is de moeite waard zal ik maar zeggen. En... ook G.I. Joe ontbreekt niet in zijn repertoire, illustraties die hij met grote liefde voor de lijn heeft gemaakt, wat voortkomt uit zijn jeugd, zo zal hieronder blijken. 👌🏽❤

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!