Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


World War II G.I. Joe Art - El-Mono-Cromatico

El-Mono-Cromatico maakte reeds in 2013 een Cobra en G.I. Joe team in World War II thema, maar ik durf stellig te stellen dat dit werk, ondanks dat het zich in 1944 afspeelt, in 2021 nog steeds niet gedateerd is. Jeemineetje wat is dit vet zeg, hier zou ik wel een comic of cartoon van willen zien! 

Lees meer »

G.I. Joe Art Deluxe - Grzegoz Domaradski

Als liefhebber van kunst, met mijn wortels in graffiti, word ik soms echt volledig weggeblazen door iets wat op mijn netvlies verschijnt. De afbeelding van Scarlett door Grzegoz Domaradski (wat een geweldige kunstenaar trouwens!) welke door Hasb0mniverse op Twitter werd gedeeld is hier een sprekend voorbeeld van! ❤

Lees meer »

G.I. Joe Comics by Allor, Evenhuis & Peer - Meet the cast

Na 10 issues en de One Shot "Castle Fall" kan ik met recht zeggen dat ik fan ben van de comic G.I. Joe die wordt geschreven door Paul Allor, veelal wordt getekend door Chris Evenhuis en de kleuren worden verzorgd door Brittany Peer. Ieder issue wordt je weer meegenomen in de beleving van een ander figuur en dit lijkt geenszins op de verhaallijn zoals we dat uit de oude of nieuwe reeks van Larry Hama kennen, A Real American Hero. Ik kijk dan ook uit naar ieder volgend deel dat zal verschijnen.

Lees meer »