Ik ben Kei en ik heet je welkom op het al meer dan 23 jaar oude GIJoe.nl. Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen G.I. Joe en Cobra. Deze website is dan ook opgedragen aan deze helden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is helder: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat gaan we doen met een website vol afbeeldingen en informatie en een magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


4 nieuwe 4 inch G.I. Joe figuren - Hiya

Lady Jaye, werd vandaag aangekondigd door Hiya Toys, en afgelopen maanden werden ook Beach Head, Flint en Firefly aangekondigd, als vervolg op Snake Eyes, Storm Shadow en Cobra Commander. Dit alles hebben we overzichtelijk ondergebracht in een nieuw gedeelte op onze website, met alle foto's en informatie die we konden vinden.

Lees meer »

Falcon - Antonio Fuso

Antonio Fuso deelde op zijn Instagram een illustratie van Falcon. Nu deel ik niet vaak slechts 1 afbeelding, wanneer een artiest er veel meer heeft gemaakt, maar voor deze maak ik een uitzondering. Speciaal voor m'n mattie Ben, gewoon omdat het kan!

Lees meer »

G.I. Joe Art - Victor Chombeau

Bij toeval kwam ik op de ArtStation pagina van Victor Chombeau uit, waar helaas slecht 1 G.I. Joe illustratie uit 2020 te vinden is. Wel is het een hele toffe, van Zarana, met daarbij foto's van verschillende fases van deze illustratie. Als kers op de taart geeft Chombeau er ook nog uitleg bij, dus dat heb ik voor jullie vertaald naar het Nederlands. 

Lees meer »

G.I. Joe Art - Brian Kesinger

Brian Kesinger deelde in 2020 op Twitter een tweetal G.I. Joe/Cobra SteamPunk illustraties uit de oude doos. Toen ik vroeg waarvoor deze waren gebruikt, bleef het helaas stil, waardoor ik destijds niets met de afbeeldingen heb gedaan.

Lees meer »

Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wilt stellen? Gebruik dan dit formulier!

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond G.I. Joe uitgebracht. In ons archief vind je nu ook andere landen.


De meest recente afbeeldingen


De meest recente updates

Een handige gids is online waarmee Belgisch-Nederlandse codenamen te vinden zijn via de originele Amerikaanse. Daarnaast is er een grote update van de 6 inch Classified Series en het jaar 1985 van Action Force.