Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art - Tom Whalen

Tom Whalen is grafisch kunstenaar en zijn website is voor de liefhebber het checken dubbel en dwars waard. Een ongekende hoeveelheid afbeeldingen in allerhande thema's, van Transformers en Star Wars tot TMNT en Batman, het ene werk nog vetter dan de ander! Ook zijn pagina op DeviantArt is de moeite waard zal ik maar zeggen. En... ook G.I. Joe ontbreekt niet in zijn repertoire, illustraties die hij met grote liefde voor de lijn heeft gemaakt, wat voortkomt uit zijn jeugd, zo zal hieronder blijken. 👌🏽❤

Lees meer »

Considerate Juvenile - 6 inch Supreme Cobra Commander Unboxing en meer!

The Considerate Juvinile ken ik al langer van Instagram onder de naam GI Sho Nuff. Zijn enthousiasme en liefde voor G.I. Joe komt nu extra goed naar voren nu hij een eigen YouTube kanaal is begonnen. Ik bedoel, kijk die lach op zijn gezicht bij het openen en presenteren van Supreme Cobra Commander uit de 6 inch Classified Series! Dat kun je goed zien op de foto bovenaan dit artikel en dat is goud waard!!! ❤🙏🏼

Lees meer »

Major Bludd & The Mate Mylar Headshots!

Dat ik groot fan ben van het werk van Mate Mylar zal frequente bezoekers van het GIJoe.nl Magazine niet verbazen. Het was zijn kunst welke me in aanraking bracht met G.I. Joe fotografie. Daarna deelde ik een geniale foto van Destro van hem. Vervolgens deelde ik een fantastische foto van Snake Eyes met bliksemschicht. Een geweldige knipoog naar G.I Joe in Nederland, al zal hij zich er niet bewust van zijn geweest dat Bliksemschicht de Nederlandse naam was van Snake Eyes! Als je meer over deze man wilt weten kun je naar hem luisteren in gesprek met Michel Mercy in Toy Guys Talking, en gisteren deelde ik nog zijn cover van het G.I. Joe jaarboek van 2020. 

Lees meer »

Mate Mylar - G.I. Joe Yearbook 2020

Als je zoals ik even uit de running was, dan mis je vanzelfsprekend van alles. Maar het is nooit te laat om zaken weer in te halen. Dus was ik wat aan het rondstruinen op Twitter en vond wederom een pareltje van Mate Mylar!

Lees meer »