Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Serpentor Uncoiled - Covers, Art & Preview - Eric Canete & S.L. Gallant

Al eerder wees ik op de epische G.I. Joe kunst van Eric Canete. Ditmaal heeft hij een comic cover ontworpen voor Serpentor Uncoiled, die later deze maand zal verschijnen. Dit is een reprint van issues A Real American Hero #49 & #50, welke normaal een cover heeft van S.L. Gallant die onderaan dit bericht te zien is en ook al een pareltje is. Maar speciaal voor de WonderCon@Home creëerde Canete deze cover, die aan deze kant van de oceaan wat lastiger te krijgen is helaas... Leuk is dat hij op Twitter het proces van begin tot eind heeft gedeeld, wat hieronder te zien is, samen met de uiteindelijke cover.

Lees meer »

JoeFest (2021) te gast bij Order of Battle podcast

Van 25 t/m 27 juni 2021 is JoeFest 2021 in Augusta, Giorgia, USA. Dit is voor mij dé Amerikaanse Con waar ik graag een keer heen zou gaan. Dit jaar zou helemaal subliem zijn geweest gezien het tijdens mijn verjaardag valt. 😎 Maar het zit er niet in dit jaar... Maar een mens mag blijven dromen, dus wie weet, ooit in de toekomst... 🙏🏼

Lees meer »

GalaxyCon G.I. Joe & Cobra stemacteurs Q&A

GalaxyCon is een platform waar stemacteurs aan het woord komen, zowel live als online! Eind 2020 was het de beurt aan de stemacteurs van G.I. Joe en Cobra, van de door ons zo geliefde cartoon. De eerste dag de Joes, de volgende de slangen. Vragen, foto's en meer... 👌🏽❤

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!