Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art - Jeff Edwards voor het goede doel

Jeff Edwards heeft eind vorig jaar een tekening gemaakt die werd geveild voor het goede doel, geld ophalen om veteranen te huisvesten. Dit maakte hij bekend op Facebook. Deze tekening vind ik zo gigantisch vet, dat ik het al een eigen artikel waard vind! En met het goede doel erbij opgeteld is het dat al helemaal. Uiteindelijk heeft het een flink bedrag opgehaald, al weet ik niet hoeveel, maar dit was in de commentaren onder zijn post te lezen. Hieronder de tekst van zijn post. De link naar de veiling heb ik verwijderd omdat deze niet meer werkte.

Lees meer »

Mate Mylar - G.I. Joe Yearbook 2020

Als je zoals ik even uit de running was, dan mis je vanzelfsprekend van alles. Maar het is nooit te laat om zaken weer in te halen. Dus was ik wat aan het rondstruinen op Twitter en vond wederom een pareltje van Mate Mylar!

Lees meer »