Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Custom: Transformers x G.I. Joe Sgt. Slaughter Optimus Prime

Via de website TFormers.com liep ik tegen een geweldig mooi custom project aan: Transformers x G.I. Joe Sgt. Slaughter Optimus Prime. Als het zo in de winkel had gelegen was het een mooie aanvulling op het assortiment geweest. Al met al een puik werk! Hieronder de Engelstalige tekst van de maker, Simon Smith, en de bijbehorende foto's:

Lees meer »

Mate Mylar - G.I. Joe fotografie om van te smullen!

Mate Mylar is een liefhebber van het G.I. Joe speelgoed. Daarnaast speelt hij graag met de camera. Dit levert geregeld uitermate mooie beelden op. De resultaten van deze hobby kun je bekijken op zijn Twitter feed. Nu heeft hij recent 2 van de nieuwe 6 inch figuren aangeschaft, Duke en Scarlett. Het resultaat van de fotoshoot vind ik echt verbluffend! 

Lees meer »

6 inch Sgt. Slaughter van Valaverse

Sgt. Slaughter blijkt te zijn toegevoegd aan de 6 inch Action Force collectie van Valaverse, welke via crowdfunding te bestellen is. Er waren al verschillende toffe figuren te krijgen en dit nieuwe figuur is een geweldige aanvulling, met mooie accessoires en extra's. Check de afbeeldingen hieronder of de video van The Full Force podcast voor meer informatie.

Lees meer »

Shark News over G.I. Joe

Ik loop zojuist tegen Shark News aan, ook bekend als TheArtistShArK. Hij heeft de afgelopen tijd verschillende korte nieuwsvideo's gemaakt over de ontwikkelingen in G.I. Joe land. Kort, mooi, snel en informatief. Een prima aanvulling op het bestaande YouTube arsenaal.

Lees meer »

Fan First Friday - Hasbro onthullingen

Gisteren was het Fan First Friday, de dag waarop Hasbro nieuwe onthullingen deed voor G.I. Joe in de nabije toekomst. The Full Force podcast bekeek dit nieuws en voorzag de video van commentaar in een uitgebreide livestream.

Lees meer »

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Welke van de drie leden van Sergeant Slaughter's Renegades is jouw favoriet?