Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

HCC788 - Duke ( 1983 -1984) toyreview

HCC788 reviewt op zijn eigen humoristische wijze Duke uit 1983 en 1984. Dit figuur is bij hem eerder de revue gepasseerd, maar hij was van mening dat hij er nu een betere video van kon maken, en dat is hem denk ik gelukt. 

Lees meer »

Custom: Transformers x G.I. Joe Sgt. Slaughter Optimus Prime

Via de website TFormers.com liep ik tegen een geweldig mooi custom project aan: Transformers x G.I. Joe Sgt. Slaughter Optimus Prime. Als het zo in de winkel had gelegen was het een mooie aanvulling op het assortiment geweest. Al met al een puik werk! Hieronder de Engelstalige tekst van de maker, Simon Smith, en de bijbehorende foto's:

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?