Ik ben Kei en ik heet je welkom op het al meer dan 23 jaar oude GIJoe.nl. Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen G.I. Joe en Cobra. Deze website is dan ook opgedragen aan deze helden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is helder: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat gaan we doen met een website vol afbeeldingen en informatie en een magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe - Operation Blackout Art - 3D Props - Iván Gallardo Landskron

De props van Iván Gallardo Landskron volgen die van Lucas Silva op. Dus de concept art van nog meer elementen uit de game G.I. Joe - Operation Blackout passeren vandaag de revue. Ook ontwerpen die het niet hebben gehaald om in de game te komen. Muren, deuren, lampen, munitie, een gong en nog veel meer, allemaal weer afkomstig van zijn Artstation pagina. Echt top om dit te zien en met jullie te kunnen delen. 😎👌🏽🔥

Lees meer »

Major Bludd - Attica Gazette 🔥

Jeetje mineetje, wat een toffe foto van Major Bludd door Attica Gazette! Eerder deze week deelde ik al een foto van hem van Destro en zijn Paratroopers, maar gezien Bludd mijn favoriete "Joe" allertijden is en deze foto de favoriete Bludd-foto is van Attica Gazette zelf, deel ik ook deze foto vol liefde met jullie. 🔥🔥🔥🤩🤩🤩🔥🔥🔥

Lees meer »

Zijn jullie klaar voor nog meer kunst van Un1cornwarrior?

Un1cornwarrior was al eerder in beeld op GIJoe.nl, en in het nieuwe jaar staat er nog veel meer werk van hem op stapel. Voor nu zijn meest recente foto in zijn reeks van #Snakeeyessaturday, maar binnenkort een fantastisch interview met de man achter al dit schoons! Zijn jullie er klaar voor? 🔥🔥🔥😎👌🏽

Lees meer »

G.I. Joe - Operation Blackout Art - 3D Props - Lucas Silva

Al het goede komt in drieën, wordt wel eens gezegd. Nou met dit derde deel over de 3D concept art van Lucas Silva (na de Rattler en Eaglehawk) kunnen we inderdaad stellen dat die uitspraak klopt. Waren de voertuigen al tof om te zien, ik als G.I. Joe nerd kan er enorm van genieten als zelfs concept beelden van de props worden gedeeld met de wereld! 🔥🔥🔥

Lees meer »

Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wilt stellen? Gebruik dan dit formulier!

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond G.I. Joe uitgebracht. In ons archief vind je nu ook andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de mailing en doe mee aan prijsvragen.


De meest recente updates

Een handige gids is online waarmee Belgisch-Nederlandse codenamen te vinden zijn via de originele Amerikaanse. Daarnaast is er een grote update van de 6 inch Classified Series en het jaar 1985 van Action Force.