Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


3.75 vs. 6 inch Customs - Giles Gifford @YoJoeArah

Vandaag aandacht voor de 6 inch customs van Gilles Gifford, op Instagram bekend onder de naam @YoJoeARAH. Geweldig mooi werk, waarbij hij oude klassiekers uit de 3,75 inch lijn een grote broer of zus heeft gegeven. En niet louter figuren trouwens, maar ook een paar pareltjes van een voertuigen! Zijn zwaar aangezette schaduw en lichtval geven de figuren een comic-achtige uitstraling waar ik erg van kan genieten. En hij heeft er veel gemaakt, wat zeg ik? ERG veel! En deze kun je hieronder allemaal bekijken, 3,75 en 6 inch, schouder aan schouder. Super tof gepresenteerd!!! 👌🏽🔥

Lees meer »

6 inch Snake Eyes: G.I. Joe Origins Kids Toys

Het Nieuws is inmiddels een maand oud, al ligt het speelgoed nog niet in de winkels, er komt een speciale 6 inch Kids lijn van Snake Eyes: G.I. Joe origins. Naast de Yahoo heb ik ook afbeeldingen van het Twitter account van The Full Force Podcast gebruikt voor de foto's in het onderstaande overzicht.

Lees meer »

Eerste officiële foto Classified Major Bludd!!

Recent deelden we al uitgebreid de beelden die Fwoosh maakte van de mysterieuze Classified Major Bludd die in hun handen was gekomen. Een geweldig mooi figuur waar ik graag mijn hand op zou leggen. Maar details omtrent dit figuur bleven schimmig. Maar daar is nu verandering in gekomen, met een Tweet vanuit het G.I. Joe account met de eerste officiële foto van deze legendarische schurk!

Lees meer »

Joefan82 Sunday Streams!!!

Joefan82 heeft afgelopen weken standaard op zondag een stream waarin hij in gesprek gaat met iemand uit de G.I. Joe community. Afgelopen zondag was het de beurt aan Michael Mercy. Deze video vind je direct onder deze tekst. Eigenlijk was het de tweede keer dat Michael Mercy bij hem te gast was, dus die oudere video heb ik daaronder geplaatst.

Lees meer »

G.I. Joe Art - Michael Rushbrook (Mr-Sketches)

Michael Rushbrook, ook bekend als MR-Sketches, werd vandaag door JoeFest aangekondigd op hun event aanwezig te zijn. Rushbrook staat bekend om zijn manga stijl, en vorig jaar heeft hij in deze stijl een aantal geweldig mooie illustraties gemaakt die ik op zijn DeviantArt pagina vond. JoeFest is van 25-27 juni en hun officiële website kun je hier vinden. Ik schreef hier al eerder vol enthousiasme over, en met aanvullingen als Michael Rushbrook word ik louter enthousiaster!! 🔥🔥🔥👌🏽

Lees meer »

Ranking the Joes

De Joes waren met hun bijna bovenmenselijke kwaliteiten in de basis 'gewoon' soldaten met een militaire rang. Dat vraagt om moed en leiderschap! In een compleet nieuw en permanent onderdeel op deze website wordt per rang in kaart gebracht welke Joes zich daaronder mogen scharen. Ook van de Cobra's, waar rangen een zeldzaamheid zijn! Het overzicht brengt ook in kaart wat de progressie is van een Joe binnen het rangenveld. Je leest er alles over, via deze link!

Lees meer »