Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Creating G.I. Joe 8 Kickstarter is een succes!!!

Vol enthousiasme kondigde ik laatst het nieuwste Kickstarter project van Dan Klingensmith aan: Creating G.I. Joe Volume 8. Het 8e deel uit deze uiterst toffe boekenreeks, die je in z'n geheel voor zo'n 400,- Euro kunt bemachtigen, gaat gerealiseerd worden, want sinds gisteren is het project voor minstens 100% gefinancierd. Het geheel gaat dus binnenkort naar de drukker!

Lees meer »

G.I. Joe Art - Marcus Williams (TMNT - Old Ninjas)

Marcus Williams is de artiest achter het kunstwerk op de verpakking van de 6 inch Classified Zarana, die gisteren tijdens Fan First Tuesday live ging als pre-order. Eerder had ik nog niet van deze artiest gehoord, en dat is precies waarom ik de verpakkingen van de Classified Series zo tof vind: Steeds weer ga ik op onderzoek uit naar de artiesten die kunstwerken leveren voor deze speelgoedlijn. Steeds weer een ontdekkingsreis naar kunstenaars die meer G.I. Joe werk op hun naam hebben staan. 

Lees meer »

Fan First Tuesday - 26-04-2022

Vandaag was het tijd voor Fan First Tuesday van Habro Pulse voor de liefhebbers van G.I. Joe. De video vind je hieronder. Er zijn 6 nieuwe figuren aangekondigd waarvan dus 6 digitale presentaties zijn getoond. Daarnaast zijn er 6 fysieke figuren getoond, waarvan eerder slechts de digitale versies met ons werd gedeeld. Nu in volle glorie, inclusief de verpakkingen met hun exclusieve kunst, en je kunt ze vanaf vandaag ook als pre-order bestellen. 

Lees meer »