Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Concept Art - Will Meugniot - G.I. Joe Cartoon Season 01 Poster

Will Meugniot is een levende legende. De hoeveelheid kunst, in welke vorm dan ook, die hij de wereld heeft geschonken, is ongekend groot. Hem volgen op Facebook is dan ook een dikke tip, de tsunami aan werk uit de oude doos is overweldigend. Gister zag ik een illustratie van G.I. Joe die ik nog wel herkende en gaf het een ❤️. Vandaag deelde Meugniot zowaar de afbeelding opnieuw. Hierbij schreef hij de volgende tekst:

Lees meer »

Army Building Flaggs?!

Het indrukwekkende vliegdekschip de U.S.S. FLAGG is de grootste speelset ooit gemaakt in speelgoedland. Nu werd er op Facebook de vraag gesteld waarom niemand deed aan het "Army Building" van Flaggs?! Daarop werd bovenstaande foto gedeeld, waarvan je stijl achterover slaat!

Lees meer »

10x Mate Mylar - G.I. Joe Toy Photography

Mate Mylar is werkelijk niet te stoppen! Keer op keer maakt hij de mooiste foto's van het door ons zo geliefde speelgoed, G.I. Joe. De ene foto is nog mooier dan de andere, zoals de afbeelding bovenaan dit artikel. Hierop reageerde ik met de volgende Tweet:

Lees meer »

G.I. Joe Art - Sneak Peek ARAH #300 Cover & More - Ron Joseph

Gisteravond zei Ron Joseph op Twitter dat hij, in zijn Spiderman pyjama en met een bak warme koffie, aan het werken was aan zijn alternatieve cover voor G.I. Joe - A Real American Hero #300. Deze comic wordt echt een hele bijzondere... Larry Hama maakte deze lange run in 2 etappes, in de jaren 80/90 bij Marvel en het afgelopen decennium bij IDW. Maar waar IDW aan het einde van dit jaar nummer 300 publiceert, verliest het ook de G.I. Joe licentie. Of er dus nog ARAH issues zullen volgen van Harry Lama, blijft voorlopig in nevelen gehuld.

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!