Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Just Another G.I. Joe Show pt. 71

De meningen zijn verdeeld over de nieuwe retro lijn van G.I. Joe. Dit werd al duidelijk in de video's die we hier presenteerde, maar in Just Another G.I. Joe Show wordt het contrast wel heel duidelijk, van afkeuring tot het omarmen. Daarnaast bespreken ze ook de derde Cobra Commander van de 6 inch Classified series, en daar lijkt iedereen enthousiast over.

Lees meer »

SEO Toy Review opent een envelop van HCC788

Kevin van SEO Toy Review heeft een envelop van HCC788, Hooded Cobra Commander, ontvangen en deelt het openen hiervan met zijn publiek. Hij ontving een toffe HCC788 pin, een geheim code boekje van de leider en een schets van Beachhead! Erg tof!!! 😎👍🏼❤

Lees meer »

Hasbro Pulse Fan First Friday

Gisteren had Hasbro Pulse weer een Fan First Friday met daarin de nieuwste aankondiging van het komende speelgoed. Hierin de lang verwachte inch retrolijn van Walmart, met figuren en een paar fantastische voertuigen, en een prachtige aanvulling op de Classified series. 

Lees meer »

Tutorials om dioramas te maken - Deel 2 - G.I. Joe Fotografie maand

In deel 1 vol diorama tutorials toonde ik 10 video's die je konden helpen bij het maken van dioramas voor het fotograferen van speelgoed. Vandaag in deel 2 nog een berg video's. Wellicht is de schaal niet hetzelfde, maar de principes wel. Dus met een beetje denkwerk, geduld en creativiteit kan dit een prima aanleiding zijn om de komende wintermaanden mee te vullen.

Lees meer »

Tutorials om dioramas te maken - Deel 1 - G.I. Joe Fotografie maand

Je kunt jouw G.I. Joe figuren en voertuigen prima op de gevoelige plaat vastleggen door ze op een tafel voor een witte muur te plaatsen en de foto te schieten. Wanneer je het allemaal iets meer uitstraling wilt geven kun je het plastic speelgoed ook mee naar buiten nemen de natuur in. Niets is zo mooi als een soldaat in zijn natuurlijke habitat te fotograferen. 

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?