Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Shakedown - Fan made addaption ARAH #34

Shakedown is een Fan made addaption van de klassieke G.I. Joe comic A Real American Hero #34. Het is gemaakt door BarkingFridge. Grote dank aan Talking Joe Podcast voor het onder de aandacht brengen op Twitter. Een heel tof project waar veel liefde in zit, dus dit deel ik graag met jullie. 🔥👌🏽

Lees meer »

Destro buste - Diamond Select Toys

Destro is voor velen een favoriet. Nu is er een pre-order beschikbaar van een erg mooie Destro buste, van Diamond Select Toys, welke in april 2022 uit zal komen. Het pareltje, Destro Legends in 3-Dimensions Bust, staat te koop voor 175,- U.S. Dollar. Via The Big Bad Toystore is het zelfs voor $159.99 te pre-orderen, maar daar kun je er slecht 1 per order bestellen.

Lees meer »

GIJOE.NL IS BACK!!!

Het is zo'n vijf maanden stil geweest op de website. Soms neemt het leven het stuur van je over en heb je even niets te kiezen. Dat kan iedereen gebeuren, zeker in deze vreemde corona-tijd, en niets menselijks is mij vreemd.

Lees meer »

Een onvergetelijke G.I. Joe clubmeeting!

Zomaar een zomerse dag in het midden van het land...? Vergeet het maar! Het Gelderse Deest was het decor van een geweldige meeting van G.I. Joe fans - gecombineerd met de viering van de verjaardag van Rob Arts. Het was een dag die ik in elk geval niet snel zal vergeten. Tien verzamelaars uit alle windstreken van het land waren van de partij en ik ben daar trots op!

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!