Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Funko pops Zartan en Shipwreck

Funko pops zijn kleine figuren met enorm grote hoofden. Ze zijn er zo'n beetje van iedere fantasiefiguur die je maar kunt bedenken. Via de Twitter feed van The Full Force podcast zagen we beelden van de Zartan en Shipwreck Funko pops. 

Lees meer »

Interessante "wapen-weetjes" door Attica Gazette

Attica Gazette is geen onbekende voor GIJoe.nl, zo kennen we hem onder andere van zijn interview in de G.I. Joe fotografie maand. Maar naast het schieten van mooie plaatjes runt hij ook een eigen blog. Deze is hier te vinden en staat vol met artikelen die de diepte in gaan. Echt geweldig leesvoer!

Lees meer »

Star Joes podcast - Stealth Hammer comic 2020

Tijdens de 244e aflevering van de podcast Star Joes spreken Robert en Ryan met Joel Jackson, de kunstenaar die werkt aan de Stealth Hammer comic. Dit is een Kickstarter project die vandaag, 25 juli 2020, rond 07:00 P.M. (VS-tijd) van start zal gaan. Please, support hun campagne! Enjoy!

Lees meer »

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Welke van de drie leden van Sergeant Slaughter's Renegades is jouw favoriet?