Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


GIJOE.NL IS BACK!!!

Het is zo'n vijf maanden stil geweest op de website. Soms neemt het leven het stuur van je over en heb je even niets te kiezen. Dat kan iedereen gebeuren, zeker in deze vreemde corona-tijd, en niets menselijks is mij vreemd.

Lees meer »

Een onvergetelijke G.I. Joe clubmeeting!

Zomaar een zomerse dag in het midden van het land...? Vergeet het maar! Het Gelderse Deest was het decor van een geweldige meeting van G.I. Joe fans - gecombineerd met de viering van de verjaardag van Rob Arts. Het was een dag die ik in elk geval niet snel zal vergeten. Tien verzamelaars uit alle windstreken van het land waren van de partij en ik ben daar trots op!

Lees meer »

G.I. Joe Art - John Giang

John Giang maakt echt geweldig mooie G.I. Joe Art. Meestal voor IDW, comic covers, maar nu ook een Classified Series verpakking van Barbeque, die recent is aangekondigd. 🔥🔥👌🏽

Lees meer »