Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art - The Beauty of November - Attica Gazette

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat Attica Gazette een van zijn meesterlijke kunstwerken met de wereld deelt. Met zijn sterke contrast tussen scherp en onscherp, weet hij perfect de focus te leggen op één specifiek figuur in het beeld. Ieder foto vertelt een verhaal op zich. Warme, karakteristieke en oogstrelend mooie G.I. Joefotografie. 💡👌🏽

Lees meer »

G.I. Joe Art - Jon Thurmond #Joevember 2021

Jon Thurmond verzamelt graag G.I. Joe kunstwerken. In de maand november deelt hij jaarlijks, iedere dag 1 van die werken op zijn Twitter account. Dit doet hij met gebruik van de hashtag #Joevember, zoals veel anderen op Twitter hetzelfde doen. Een geweldig initiatief met verrassende resultaten. 

Lees meer »

G.I. Joe Retro - Wave 1 t/m 4 - Het einde van 4 inch?

Is dit het einde van de 4 inch G.I. Joe Retro Series? De lijn gaat op "on hold" en de focus wordt "een tijdje" gelegd op 3,75 inch o-ring figuren. Ja, dat lees/hoor je goed. Goed nieuws voor de o-ring liefhebber, maar wat betekent dit voor de liefhebber van 4 inch modern? Is het doek nu al gevallen?

Lees meer »

Fist Full of Joes #1 - #22 - My Side of the Laundryroom

Mijn naamgenoot Rob, van My Side of the Laundryroom, heeft een geweldig tof concept: "Fist Full of Joes". Iedere video doet hij één greep uit een van zijn kratten gevuld met Joes, individueel verpakt in kleine plastic zakjes. De gegrabbelde figuren bespreekt hij vervolgens in de video. Vooraf is dus volledig onbekend wat de inhoud van de video wordt, al is het natuurlijk gegarandeerd tot de nok toe gevuld met G.I. Joe!

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!