Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Retro - Wave 1 t/m 4 - Het einde van 4 inch?

Is dit het einde van de 4 inch G.I. Joe Retro Series? De lijn gaat op "on hold" en de focus wordt "een tijdje" gelegd op 3,75 inch o-ring figuren. Ja, dat lees/hoor je goed. Goed nieuws voor de o-ring liefhebber, maar wat betekent dit voor de liefhebber van 4 inch modern? Is het doek nu al gevallen?

Lees meer »

Fist Full of Joes #1 - #22 - My Side of the Laundryroom

Mijn naamgenoot Rob, van My Side of the Laundryroom, heeft een geweldig tof concept: "Fist Full of Joes". Iedere video doet hij één greep uit een van zijn kratten gevuld met Joes, individueel verpakt in kleine plastic zakjes. De gegrabbelde figuren bespreekt hij vervolgens in de video. Vooraf is dus volledig onbekend wat de inhoud van de video wordt, al is het natuurlijk gegarandeerd tot de nok toe gevuld met G.I. Joe!

Lees meer »

Mate Mylar - 15× G.I. Joe topfotografie!

Dat ik een groot liefhebber ben van Mate Mylar moge bekend zijn, getuige bijvoorbeeld dit, dit en dit artikel. Zijn nieuwste foto is met de geweldig vette A.W.E. Striker, met Crankcase, Gung-Ho, Spirit én Freedom. Alles is weer goed aan deze prent, de kleuren, het licht, de hoek, de actie, scherp/onscherp, heerlijk om naar te kijken. Ook de BTS (Behind The Screens) video is altijd tof.

Lees meer »