Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Andrew Lee Griffith - Eerste G.I. Joe Art ooit! 🔥

Andrew Lee Griffith kennen we allemaal als geweldige illustrator van G.I. Joe comics. Maar voor iedere artiest is er een eerste tekening die hij of zij maakt van een bepaald onderwerp. Graffith was 8 jaar oud toen hij zijn eerste Joes op papier zette. Flash, Spirit en Rip Cord. 🔥🔥🔥

Lees meer »

G.I. Joe Deck-Building Game - Spelregels

De spelregels, rulebook, van de G.I. Joe Deck-Building Game van Renegades Game Studios kun je gewoon hier downloaden. Maar we weten allemaal dat dit soort bestanden ooit een keer van het wereldwijde web verdwijnen. Dus in het kader van archief hier niet alleen de link naar het PDF, maar ook in losse plaatjes hieronder voor u veiliggesteld.  🔥🔥🔥

Lees meer »

G.I. Joe Deck-Building Game - Renagade Game Studios

Er is een nieuwe G.I. Joe Game te koop! Renagade Game Studios brengt het G.I. Joe Deck-Building Game. 🔥🔥🔥 Deze game, die je zowel met anderen als solo kunt spelen, brengt ons buiten speel plezier ook prachtig artwork. Prijs is 45,- Dollar. Het boek met spelregels, met artwork, kun je ook als PDF downloaden. Ik heb het artwork (buiten de speelkaarten om) ook toegevoegd.

Lees meer »

Bijzondere set customs!

Bootleg Customs biedt een wel heel bijzondere set customs aan: transparante Storm Shadow, Snake Eyes en Timber. Je betaalt er $ 185,- Dollar exclusief verzendkosten voor, maar dan heb je ook wel iets bijzonders. 🔥🔥🔥😎

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!