Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art - Dawn Mcteigue

Dawn Mcteigue illustreert meestel dames, sexy dames, erg sexy dames! Vandaar de foto van de Baroness waarmee dit artikel wordt geopend. Zelf maakte ze de pencils, de kleuren zijn van Sabina Rich. Op haar website kun je dit stukje kunst ook als print kopen voor $ 20,-.

Lees meer »

Hasbro Pulse Con 2021

22 en 23 oktober 2021 was Hasbro Pulse Con 2021, een online event waar in twee dagen tijd onthullingen werden gedaan van maar liefst 11 merken die werden gepresenteerd, waaronder het door ons geliefde G.I. Joe. 😎

Lees meer »

HasLab Skystriker - Nog 2 dagen bij Zavvi te bestellen!!! 🔥

De Skystriker wordt momenteel aangeboden via een HasLab project. Dit betekend dat er een concept klaar ligt en men 10.000 bakcers (kopers) nodig heeft die van te voren aangeven het voertuig te willen kopen. Wanneer op het moment van sluiting dit aantal is gehaald, wordt het productieproces in werking gesteld. Dus je bestelt en betaalt nu en krijgt het voertuig pas over een ruime tijd.

Lees meer »