Ik ben Kei en ik verwelkom je op het nieuwe hoofdkwartier van het twintig jaar oude GIJoe.nl, vanaf nu beter bekend als de Internationale Helden! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is dan ook opgedragen aan deze onsterfelijke actiehelden en aan alle mensen die ze nog met veel passie verzamelen.

Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat doen we met een rijkelijk gevuld archief met speelgoedartikelen, multimedia, afleveringengidsen, een handig FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor mooie customs van fans uit de Lage Landen.

Ook wordt op regelmatige basis een magazine bijgehouden door Rob Arts, met het laatste nieuws van het G.I. Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar, en we besteden meer aandacht aan Action Force. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Attica Gazette bespreekt de 1984 Rip Cord

Attica Gazette bespreekt in zijn artikel Rip Cord uit 1984. Maar dit figuur zelf had ik als kind niet, en toen ik het ooit in handen kreeg was ik er erg over te spreken, en nu eigenljjk nog steeds! Het is leuk te lezen wat zijn beleving van dit figuur is en hoe hij een moment van zijn G.I. Joe beleving spiegelt aan de huidige gekte omtrent de verkoop van de 6 inch Classified series. Zoals we van hem gewend zijn is het artikel aangekleed met prachtige foto's van zijn hand.

Lees meer »

Mooi rood is niet lelijk! - Snake Eyes Deadgame #2 Preview

Rob Liefeld, de artiest achter Snake Eyes Deadgame, heeft een tekening gedeeld van een rode Snake Eyes! Dit is opmerkelijk, want als Snake Eyes iets is, dan is dat zwart! Maar dit gebeurde eerder in de comic G.I. Joe - Sierra Muerte en Liefeld leek het dan ook logisch om dit voorbeeld te volgen voor Snake Eyes Deadgame issue #2.

Lees meer »

Snake Eyes pareltje van Mate Mylar!

In het magazine op deze website gebeurt sinds het einde van de vakantie weer ontzettend veel. Maar dat is slechts wat je voor de schermen kunt zien. Achter de schermen gebeurt nog veel meer. Er worden een paar grafische artikelen gemaakt, er wordt aan 2 hele speciale interviews gewerkt en er wordt van alles gedaan om de interviews voor de G.I. Joe fotografie maand op orde te krijgen. Foto's sorteren, teksten vertalen, artikelen opstellen, het zijn de bezigheden die ons van de straat houden. Binnenkort valt er dus enorm veel unieke content in ons magazine te lezen en te bekijken!

Lees meer »

G.I. Joe Electronic Commando Center met pratende Snake Eyes?! (1984)

Op de Facebook pagina van 3D Joes werd verwezen naar een e-Bay veiling van een G.I. Joe Electronic Commando Center uit 1984. Ik vind dat altijd leuk om te zien, van die oude items die geheel niets met het speelgoed, de tekenfilms of de strips te maken hebben. Het zijn gewoon reguliere speelgoed items waar een paar veranderingen bij zijn aangebracht en een G.I. Joe "sticker" op is geplakt. Gezien de commercie gebeurde dat veel in die tijd, en dat bracy some leuke verrassingen met zich mee.

Lees meer »

Netho Diaz G.I. Joe Comic art te koop!

Op Twitter zei Netho Diaz dat zijn pin van Zap te koop is! Voor $200,- is deze van jou! Maar als je zijn profiel bekijkt zie je dat hij nog veel meer schoons van G.I. Joe te koop heeft. Helaas is de onderstaande Snake Eyes al verkocht, maar daar zal de koper vast met plezier naar kijken...

Lees meer »

De 6 inch Baroness - Toy & Comics Review Code Name New2Vero2

Code Name New2Vero2 pakt uit voor Cobra Convergence V (#CCV). Waar hij normaal gesproken G.I. Joe comics bespreekt, pakt hij deze keer letterlijk nieuw speelgoed uit de verpakking. Het gaat om de 6 Inch Crobra Island Baroness uit de Classified series. Hij vergelijkt deze met eerdere versies van de 3,75 inch lijnen en bekijkt haar verschijning in verschillende comics.

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen

Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Spaarde jij vroeger eerst ook de G.I. Joe actiefiguren zoals ze verschenen op kaarten van Action Force?