Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe - Operation Blackout Art - 3D Rattler - Lucas Silva

Lucas Silva is een grafisch vormgever die heeft gewerkt aan de game G.I. Joe - Operation Blackout. Zo ontwierp hij samen met Teruaki Kawakami de Cobra Rattler, waarvan hij vervolgens de concept art deelde op zijn Artstation pagina. Super tof om te zien, zowel de puntgave als de vernietigde versie! 🔥🔥🔥

Lees meer »

G.I. Joe Art - Eric Dockery

De G.I. Joe kunst van Eric Dockery kwam ik tegen tijdens mijn zoektocht naar Operation Blackout, daarover vanaf 1 januari meer. Dockery heeft eigenlijk niet zoveel gemaakt wanneer het onze geliefde Joes betreft, maar de zwart wit tekening van Snake Eyes en Storm Shadow die hij deelde, naar de comic cover #46 van de legendarische Mike Zeck, maakte grote indruk op mij. Deze vind je dan ook hieronder. De ingekleurde versie is het artikel mee begonnen. Zeg nu zelf, dit is toch gewoon op en top genieten? 👌🏽😎🔥🔥🔥

Lees meer »

Robert Atkins Oktober Guard Commission

Robert Atkins deelde van de week een commission van de Oktober Guard. Zowel de schets als de inked versie met close-ups waren te zien op zijn Facebook. In de toekomst zou hij graag zien dat deze ingekleurd wordt, en daar kan ik me helemaal in vinden. Helaas heeft hij geen Hi-res scan gemaakt, dus of dat gaat gebeuren is twijfelachtig, maar dan genieten we maar van de zwarte lijnen,. Wat een geweldig mooie tekening! 👌🏽😎🔥

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!