Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Custom tutorial - Head sculpting & Painting - StevieS Customs

Customs gemaakt door Nederlanders en Belgen zijn natuurlijk geweldig om te posten op onze website. Maar velen weten niet wat te doen om een mooie custom te maken of hoe hier überhaupt aan te beginnen. De video's van de Nederlander StevieS Customs, voor sommigen beter bekend als Yuri, helpen geweldig bij het vergaren van kennis voor diegenen die graag willen (beginnen met) customizen!

Lees meer »

Cobra G.T.P. (Heavy Arms) - Payne-ted Plastic Custom CCV

Voor Cobra Convergence V maakte Payne-ted Plastic een geweldig mooi custom voertuig, de Cobra G.T.P. Heavy Arms. Hij laatbwerkelijkballe stappen zijn die hij doorloopt, van het uitkiezen van de onderdelen tot het aanpassen van die onderdelen en het schilderen van het voertuig tot het maken van een bijpassend custom figuur. Een heerlijke reeks aan video's om van te leren en je uiteindelijk te vergapen aannhet resultaat. Enorm mooi project en zo'n voertuig zou hier in huis ook prima staan... 😎👊🏻❤

Lees meer »

G.I. Joe A Real American Hero #278 Covers, Preview & Artwork

Voorlopig is er nog niet zo veel bekend over de comic G.I. Joe A Real American Hero #278, het derde deel van de Untold Stories, een verhaal zoals altijd geschreven door Larry Hama. Maar er zijn wel wat beelden verschenen via de Twitter account van John Royle en bij Tom Waltz Cover B door Jamie Sullivan. En nog een variant van Danny Schoening.

Lees meer »

Liefdestragedie van Scarlett en Snake Eyes - Marco Dalfonso

In de Cobra Island Facebook groep werd vandaag een afbeelding uit de oude doos gedeeld waar ik erg om moest lachen. Het is gewoon een geweldig mooie tekening, maar als je het geluid van Homer erbij bedenkt dan kan ik niet anders dan hardop lachen. Alhoewel het lachen je vergaat waneer je bedenkt dat dit is wat door het hoofd van Snake Eyes gaat terwijl hij een legieon aan vipers afslacht... 😱😂🔥❤

Lees meer »

4 inch Retro wave 2 foto's gelekt!

Met grote dank aan The Full Force podcast kunnen we de foto's van de gelekte wave 2 figuren uit de 4 inch Retro lijn bewonderen. Scarlett, Destro en Roadblock. En die laatste... Met zijn hoofd welke gelijkend is aan die van de 6 inch Classified series... Love m! ❤🔥❤

Lees meer »

GIJoe.nl op Twitter!

Ik begrijp dat iedereen het nieuws in ons online magazine helemaal te gek vindt! 😎😉❤ Maar wanneer je er niet genoeg van kunt krijgen en nog meer nieuws op je beeldscherm wilt zien, dan moet je echt ons Twitter kanaal gaan volgen. Want zelfs als de tijd ontbreekt om in het magazine te publiceren kun je daar dagelijks een stortvloed van de allerbeste berichten van de dag vinden.

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?