Ik ben Kei en ik verwelkom je op het nieuwe hoofdkwartier van het twintig jaar oude GIJoe.nl, vanaf nu beter bekend als de Internationale Helden! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is dan ook opgedragen aan deze onsterfelijke actiehelden en aan alle mensen die ze nog met veel passie verzamelen.

Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat doen we met een rijkelijk gevuld archief met speelgoedartikelen, multimedia, afleveringengidsen, een handig FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor mooie customs van fans uit de Lage Landen.

Ook wordt op regelmatige basis een magazine bijgehouden door Rob Arts, met het laatste nieuws van het G.I. Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar, en we besteden meer aandacht aan Action Force. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

G.I. Joe A Real American Hero #278 Covers, Preview & Artwork

Voorlopig is er nog niet zo veel bekend over de comic G.I. Joe A Real American Hero #278, het derde deel van de Untold Stories, een verhaal zoals altijd geschreven door Larry Hama. Maar er zijn wel wat beelden verschenen via de Twitter account van John Royle en bij Tom Waltz Cover B door Jamie Sullivan. En nog een variant van Danny Schoening.

Lees meer »

Liefdestragedie van Scarlett en Snake Eyes - Marco Dalfonso

In de Cobra Island Facebook groep werd vandaag een afbeelding uit de oude doos gedeeld waar ik erg om moest lachen. Het is gewoon een geweldig mooie tekening, maar als je het geluid van Homer erbij bedenkt dan kan ik niet anders dan hardop lachen. Alhoewel het lachen je vergaat waneer je bedenkt dat dit is wat door het hoofd van Snake Eyes gaat terwijl hij een legieon aan vipers afslacht... 😱😂🔥❤

Lees meer »

4 inch Retro wave 2 foto's gelekt!

Met grote dank aan The Full Force podcast kunnen we de foto's van de gelekte wave 2 figuren uit de 4 inch Retro lijn bewonderen. Scarlett, Destro en Roadblock. En die laatste... Met zijn hoofd welke gelijkend is aan die van de 6 inch Classified series... Love m! ❤🔥❤

Lees meer »

GIJoe.nl op Twitter!

Ik begrijp dat iedereen het nieuws in ons online magazine helemaal te gek vindt! 😎😉❤ Maar wanneer je er niet genoeg van kunt krijgen en nog meer nieuws op je beeldscherm wilt zien, dan moet je echt ons Twitter kanaal gaan volgen. Want zelfs als de tijd ontbreekt om in het magazine te publiceren kun je daar dagelijks een stortvloed van de allerbeste berichten van de dag vinden.

Lees meer »

G.I. Joe comics zijn een groot succes - 4x een 2e druk!

Via Bleeding Cool en IDW kunnen we lezen dat niet alleen de deze week verschenen comic G.I. Joe A Real American Hero #274, de vorige maand verschenen G.I. Joe #7 - A Soldiers Heart van Paul Allor en de Nederlander Chris Evenhuis, én Snake Eyes Deadgame #1 een tweede druk krijgen, maar ook Snake Eyes - The Origin, de bundel van eerder verschenen Marvel issues die de geschiedenis van onze zwijgzame vriend vertelt.

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen

Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Spaarde jij vroeger eerst ook de G.I. Joe actiefiguren zoals ze verschenen op kaarten van Action Force?