Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Snake Eyes Deadgame 1 - 5 - Covers, Previews & Art

Snake Eyes Deadgame is een comic die sinds juli 2020 te koop is. Voor deel 1 is er een zeldzame hoeveelheid covers en alternatieve covers gemaakt, welgeteld 40! Prachtige stukjes kunst, waarover ik al eerder een artikel schreef. De comic was binnen en paar uur uitverkocht en een tweede druk zit eraan te komen. Deze nieuwe cover is herkenbaar aan het rode rondje linksboven en is in het onderstaande overzicht meegenomen.

Lees meer »

G.I. Joe Filecards - George Vega Art Interview

Maak kennis met George Vega, een kunstenaar die veel geweldige G.I. Joe art maakt, naast al zijn andere kunstwerken van Transformers en Masters of the Universe, om maar een paar titels te noemen. Onlangs plaatste ik een artikel over zijn kunst en wees erop dat dit te koop is. Recent heeft hij een boek uitgebracht met de titel GV POP 80s Vol. 2 - The Art of George Vega, inclusief enkele van zijn meest geweldige werken!

Lees meer »

Epic Battle - Mike Zeck Comic Cover Art

Tijdens mijn dagenlange zoektocht naar informatie over de G.I. Joe Comics liep ik tegen bovenstaande afbeelding aan. Dit is de tekening die de basis vormt van de covers van G.I. Joe #20 en #21 uitgegeven door Image en getekend door de legendarische Mike Zeck! 

Lees meer »

TerrorBlock -Stop Motion Video

TerrorBlock is de nieuwste Stop Motion Video van GIJoburg en Cobralang. Bijzonder dat het niet met het reguliere plastic is gemaakt maar met de blokken van de LEGO-look-alike Kre-O. Erg vermakelijk deze korte video! 👌🏽❤🔥

Lees meer »

4 inch Retro wave 2 beelden PulseCon2020

Gisteren was PulseCon2020, een online event waarbij Hasbro van hun verschillende speelgoedlijnen de nieuwste producten onthulden. Hier werden ook beelden gedeeld van Roadblock, Scarlett en Destro, figuren waarvan al eerder beelden waren gelekt. Toch fijn om hier nu goede beelden van te mogen aanschouwen. Dit deel ik dan ook graag met jullie. De foto's van de achterkant heb ik erbij gezet voor het overzicht, maar dat zijn die gelekte beelden. Wanneer ik hier beter foto's van vind zal ik deze vervangen.

Lees meer »

Top 10 beste 80's speelgoed lijnen - Analog Toys

Tony van Analog Toys heeft een top 10 opgesteld met wat hij de beste speelgoedlijnen van de jaren '80 vindt. Met hierin vanzelfsprekend He-man and the Masters of the Universe, M.A.S.K, Transformers en Star Wars, maar ook voor mij onbekendere lijnen zoals Indiana Jones! ❤

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?