Ik ben Kei en ik verwelkom je op het nieuwe hoofdkwartier van het twintig jaar oude GIJoe.nl, vanaf nu beter bekend als de Internationale Helden! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is dan ook opgedragen aan deze onsterfelijke actiehelden en aan alle mensen die ze nog met veel passie verzamelen.

Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat doen we met een rijkelijk gevuld archief met speelgoedartikelen, multimedia, afleveringengidsen, een handig FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor mooie customs van fans uit de Lage Landen.

Ook wordt op regelmatige basis een magazine bijgehouden door Rob Arts, met het laatste nieuws van het G.I. Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar, en we besteden meer aandacht aan Action Force. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

G.I. Joe Filecards - George Vega Art Interview

Maak kennis met George Vega, een kunstenaar die veel geweldige G.I. Joe art maakt, naast al zijn andere kunstwerken van Transformers en Masters of the Universe, om maar een paar titels te noemen. Onlangs plaatste ik een artikel over zijn kunst en wees erop dat dit te koop is. Recent heeft hij een boek uitgebracht met de titel GV POP 80s Vol. 2 - The Art of George Vega, inclusief enkele van zijn meest geweldige werken!

Lees meer »

Epic Battle - Mike Zeck Comic Cover Art

Tijdens mijn dagenlange zoektocht naar informatie over de G.I. Joe Comics liep ik tegen bovenstaande afbeelding aan. Dit is de tekening die de basis vormt van de covers van G.I. Joe #20 en #21 uitgegeven door Image en getekend door de legendarische Mike Zeck! 

Lees meer »

TerrorBlock -Stop Motion Video

TerrorBlock is de nieuwste Stop Motion Video van GIJoburg en Cobralang. Bijzonder dat het niet met het reguliere plastic is gemaakt maar met de blokken van de LEGO-look-alike Kre-O. Erg vermakelijk deze korte video! 👌🏽❤🔥

Lees meer »

4 inch Retro wave 2 beelden PulseCon2020

Gisteren was PulseCon2020, een online event waarbij Hasbro van hun verschillende speelgoedlijnen de nieuwste producten onthulden. Hier werden ook beelden gedeeld van Roadblock, Scarlett en Destro, figuren waarvan al eerder beelden waren gelekt. Toch fijn om hier nu goede beelden van te mogen aanschouwen. Dit deel ik dan ook graag met jullie. De foto's van de achterkant heb ik erbij gezet voor het overzicht, maar dat zijn die gelekte beelden. Wanneer ik hier beter foto's van vind zal ik deze vervangen.

Lees meer »

Top 10 beste 80's speelgoed lijnen - Analog Toys

Tony van Analog Toys heeft een top 10 opgesteld met wat hij de beste speelgoedlijnen van de jaren '80 vindt. Met hierin vanzelfsprekend He-man and the Masters of the Universe, M.A.S.K, Transformers en Star Wars, maar ook voor mij onbekendere lijnen zoals Indiana Jones! ❤

Lees meer »

Reprint Yearbook #1 original Netho Diaz art te koop!

In een eerder artikel wees ik al op het werk van Netho Diaz, een baas als het neerkomt op het tekenen van G.I. Joe comics in 2020, en dat dit voor heel redelijke prijzen te koop is. Van de week brachten we al het nieuws dat er een reprint van het G.I. Joe Yearbook #1 in 2021 zal verschijnen en dat Diaz hiervoor een remake van de originele cover heeft gemaakt, vanuit een ander perspectief. Er was voor de liefhebber genoeg te lezen en te zien als het om de verschillende versies van deze nieuwe cover gaat en het artwork van deze cover is nu te koop!

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen

Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Spaarde jij vroeger eerst ook de G.I. Joe actiefiguren zoals ze verschenen op kaarten van Action Force?