Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

European Joes - G.I. Joe website uit de lage landen

www.europeanjoes.com is een website uit de lage landen en daar houden we bij GIJoe.nl wel van! Nu is de ene website de andere niet en het verschilt nogal in kwaliteit per website. Maar dit is een toppertje, eentje om in de gaten te houden. Het zijn goede artikelen ondersteund door hoogwaardige foto's. Het is in goed geschreven Engels, maar dat mag voorbde meeste bezoekers van onze website geen obstakel vormen.

Lees meer »

In de nabijheid van de vijand - Nederlands gesproken G.I. Joe tekenfilm!

In de nabijheid van de vijand is de Nederlandse gesproken, nagesynchroniseerde, versie van de Amerikaanse G.I. Joe cartoon In the Presence of Mine Enemies. Deze werd door GoodView Home-Video uitgebracht op VHS-casette in 1991 met de productcode 1761.082. In totaal brachten zij 6 verschillende videobanden uit, welke we de komende tijd allemaal gaan delen op GIJoe.nl!

Lees meer »

The Full Force Weekly - Episode 2

Als je niet achter wilt blijven wanneer het G.I. Joe nieuws betreft, dan mag je deze 2e episode van The Full Force Weekly niet missen! Ook na episode 1 zit deze aflevering weer tjokvol met het laatste nieuws. Echt een super initiatief!

Lees meer »

Red Ninja's & Battle Ax (1993) - HCC788 toy review

De maand oktober staat voor Hooded Cobra Commander 788, HCC788, in het thema van de Ninja's. Deze keer reviewt hij de Red Ninja's & Battle Ax uit 1993. Gezien ik zelf groot liefhebber ben van de Oosterse vechtsporten en derhalve graag kijk naar de plastic Ninja's die G.I. Joe heeft voortgebracht, kijk ik met smart uit naar iedere review die HCC788 deze maand zal maken. Leuk!

Lees meer »

Electric Eel (2004) - JoeMotion Videos Toy Review

De Electric Eel uit 2004 is een figuur welke ik nog niet kende, maar dit ziet er erg tof uit! Het is een figuur uit de G.I. Joe Venom Vs. Valor lijn en het komt in een 2-pack samen met Tunnel Rat, een van mijn favoriete figuren. Met een special feature, dat hij licht geeft, en zijn transparante lijf is het een figuur dat erg opvalt en ik ben ervan overtuigd dat mijn zoontje dit helemaal te gek zou vinden! Misschien dat ik ooit nog tegen deze 2-pack aan loop, dan voeg ik deze graag toe aan de collectie. 

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?