Ik ben Kei en ik verwelkom je op het nieuwe hoofdkwartier van het twintig jaar oude GIJoe.nl, vanaf nu beter bekend als de Internationale Helden! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is dan ook opgedragen aan deze onsterfelijke actiehelden en aan alle mensen die ze nog met veel passie verzamelen.

Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat doen we met een rijkelijk gevuld archief met speelgoedartikelen, multimedia, afleveringengidsen, een handig FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor mooie customs van fans uit de Lage Landen.

Ook wordt op regelmatige basis een magazine bijgehouden door Rob Arts, met het laatste nieuws van het G.I. Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar, en we besteden meer aandacht aan Action Force. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

The Full Force Weekly - Episode 3

Alsof het nog niet genoeg was voor vandaag knallen we door met The Full Force Weekly, hét journaal vol met het laatste nieuws uit G.I. Joe land. Dus hou die benen nog maar even omhoog, vul die bak met koffie maar weer en nog even een half uurtje Joe nieuws op je beeldbuis!

Lees meer »

John Royle Commission Art

Als kunstenaar kan ik enorm genieten van de kunstwerken die de comicbook artiesten tegenwoordig maken, en John Royle staat ergens boven aan mijn lijstje van favorieten. Op zijn Instagram en Twitter account kun je geregeld nieuw werk zien, van comic covers tot commission art, de ene nog mooie dan de ander. En niet zelden is dit in het G.I. Joe thema. Vandaar nu een paar recente werken om het weekend lekker mee te beginnen.

Lees meer »

Toy guys talking met Mark Weber (Hasbro &WOJM)

Het is weekend, lekker relaxen, en wat is er dan beter dan wat pure G.I. Joe knowledge? Maar weinig, want knowing is half the battle! Vandaar dat we dit weekend starten met een Toy Guys Talking van Michael Mercy, in gesprek met Mark Weber, die een aantal jaren voor Hasbro werkte en ook wel bekend is van What's On Joe Mind podcast (WOJM). Dus bak koffie in de hand, benen omhoog en even anderhalf uur G.I. Joe luisterplezier consumeren. Enjoy! 👌🏽

Lees meer »

European Joes - G.I. Joe website uit de lage landen

www.europeanjoes.com is een website uit de lage landen en daar houden we bij GIJoe.nl wel van! Nu is de ene website de andere niet en het verschilt nogal in kwaliteit per website. Maar dit is een toppertje, eentje om in de gaten te houden. Het zijn goede artikelen ondersteund door hoogwaardige foto's. Het is in goed geschreven Engels, maar dat mag voorbde meeste bezoekers van onze website geen obstakel vormen.

Lees meer »

In de nabijheid van de vijand - Nederlands gesproken G.I. Joe tekenfilm!

In de nabijheid van de vijand is de Nederlandse gesproken, nagesynchroniseerde, versie van de Amerikaanse G.I. Joe cartoon In the Presence of Mine Enemies. Deze werd door GoodView Home-Video uitgebracht op VHS-casette in 1991 met de productcode 1761.082. In totaal brachten zij 6 verschillende videobanden uit, welke we de komende tijd allemaal gaan delen op GIJoe.nl!

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen

Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Spaarde jij vroeger eerst ook de G.I. Joe actiefiguren zoals ze verschenen op kaarten van Action Force?