Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Eerste beelden 6 inch value figuren

Van de week konden we via HISS Tank al lezen dat er in de nabije toekomst een nieuwe 6 inch "value" lijn zal verschijnen van onze favoriete helden. Jtprime17 kom nu echter al met de eerste beelden. Het gaat om figuren met beperkte 5-punts articulatie, die voor zo'n 5,- Dollar per stuk verkrijgbaar zullen zijn. Deze lijn is gericht op jonge kinderen als tegenhanger van de Classified lijn, die meer gericht is op volwassen verzamelaars.

Lees meer »

G.I. Joe - Operation Blackout Art - 3D Props - Shout

Na de props van Lucas Silva en Iván Gallardo Landskron is het nu tijd voor Shout, een bedrijf dat betrokken was bij de ontwikkeling van de game G.I. Joe - Operation Blackout, om de props te laten zien. Ze deden dit niet met losse foto's, maar met een snelle flitsende video. Deze kun je hieronder en op Vimeo bekijken, maar ik heb de video ook op onze server in het archief geplaatst.

Lees meer »

G.I. Joe Minimates

G.I. Joe Minimates, geliefd door sommigen, verguisd door anderen. Zelf vind ik ze best tof eigenlijk, al heb ik ze nog niet in het echt gezien. Velen hebben deze minifiguren überhaupt nog nooit gezien, dus is het tijd voor een overzicht. 

Lees meer »

G.I. Joe - Operation Blackout Art - 3D Props - Iván Gallardo Landskron

De props van Iván Gallardo Landskron volgen die van Lucas Silva op. Dus de concept art van nog meer elementen uit de game G.I. Joe - Operation Blackout passeren vandaag de revue. Ook ontwerpen die het niet hebben gehaald om in de game te komen. Muren, deuren, lampen, munitie, een gong en nog veel meer, allemaal weer afkomstig van zijn Artstation pagina. Echt top om dit te zien en met jullie te kunnen delen. 😎👌🏽🔥

Lees meer »

Major Bludd - Attica Gazette 🔥

Jeetje mineetje, wat een toffe foto van Major Bludd door Attica Gazette! Eerder deze week deelde ik al een foto van hem van Destro en zijn Paratroopers, maar gezien Bludd mijn favoriete "Joe" allertijden is en deze foto de favoriete Bludd-foto is van Attica Gazette zelf, deel ik ook deze foto vol liefde met jullie. 🔥🔥🔥🤩🤩🤩🔥🔥🔥

Lees meer »