Mailing Hoofdkwartier 21 april 2021

Gepubliceerd op 2 mei 2021 om 17:45

Beste Joe-rekruten,

Dit is weer een uitgebreide boodschap vanuit het G.I. Joe Hoofdkwartier! Instructie: lees de boodschap, verwijder hem dan!

De Cobra's hebben ons de afgelopen weken het vuur na aan de schenen gelegd, maar in de tussentijd is het Disk gelukt om toch aan de website te werken.

Eerst nieuws vanuit onze Facebookpagina. We verwelkomen daar bijna de honderdste like. Een eerste mijlpaal! Bezoek, als je dat nog niet gedaan hebt, onze pagina op Facebook en misschien ben jij wel de honderdste like!

Vorige keer presenteerden we een nieuwe prijsvraag, exclusief voor leden van de club. De antwoorden zijn:

- Vraag 1: Ponton

- Vraag 2: Knager (dit was een lastige, omdat Knager in tegenstelling tot in de VS niet specifiek tot de Waaghalzen in de Benelux wordt gerekend.)

- Vraag 3: De Neergestorte satelliet/Strijd om de spionagesatelliet

Uit de zeven correcte inzendingen is er weer een winnaar getrokken, en dat is - tromgeroffel - ... Arjan Korterink! Van harte gefeliciteerd en je krijgt je Air Skiff met Zanzibar snel toegestuurd!

Magazine-liefhebbers opgelet, onze redacteur Rob, also known as Bludd, is weer op dreef en laat je nauwelijks op adem komen als het gaat om interessante artikelen.

Maar er is meer goed websitenieuws. De 3,75 inch Retro Line van Walmart en de formidabele Classified Series van 6 inch actiefiguren is geheel actueel bijgewerkt.

En waar zouden we zijn zonder rekruten die ons voorzien van geweldig ontbrekend fotomateriaal? Allemaal met gevaar voor eigen leven bij ons hoofdkwartier naar binnen gesmokkeld. Zo bedanken we Robby Willems en Ben Kaelen die ons al vaker van veel moois hebben voorzien, maar ook Frederik De Clercq en Gerrit van Assen.

De komende tijd wordt er weer begonnen met het aanvullen van het speelgoedarchief, verder te gaan met de Amerikaanse jaargang 1983. Een podcast met liefhebbers uit de Lage Landen zit ook in de pijplijn!

Ik moet nu deze boodschap beëindigen, Sergeant Driller verzorgt een nieuwe oefening, zestig keer opdrukken met twee andere Joes op je rug. Pittig, maar nuttig...

Blijf waakzaam tegen de Cobra's... en YoJoe!

Kei

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.