Mailing Hoofdkwartier 18 maart 2021

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 16:53

Beste Joe-rekruten,

Het is alweer even geleden sinds het G.I. Joe hoofdkwartier van zich liet horen. We hebben flink moeten aanpoten om Cobra de laatste maanden te bevechten, maar we hebben weer een nieuw bericht dat natuurlijk met de grootst mogelijke geheimhouding gelezen mag worden.

Zo mogen we melden dat een missie, van een van onze nieuwe leden Frederik De Clercq, om een grote en belangrijke lading van afbeeldingen naar het hoofdkwartier te smokkelen met succes is voltooid. Dankzij hem zijn er een groot aantal mooie aanwinsten waar de Cobra's maar wat graag beslag op hadden willen leggen!

Bezoek deze aanwinsten op gijoe.nl, te vinden bij winkelreclame (veel nieuw fotomateriaal uit Belgische speelgoedwinkelfolders) en een nog groter aantal afbeeldingen van correspondentie van de Belgische club uit de jaren '80 en '90!

Maar dat is nog niet alles. De fanclub heeft weer een mooie prijsvraag voor haar leden in petto. Een complete, in uitstekende staat verkerende Air Skiff met die verachtelijke waaghalspiraat Zanzibar wordt uitgereikt aan de winnaar die de volgende drie vragen correct weet te beantwoorden:

VRAAG 1 - In de Junior Press strips wordt met regelmaat een Nederlandse codenaam vermeld in de karakteromschrijvingen die niet correspondeert met de naam zoals het figuur het kreeg op de verpakking. Zo ook Stavast. Hoe wordt hij in zijn karakteromschrijving in de Junior Press strip genoemd?

VRAAG 2 - Wat is - Nederlandse codenaam - de laatste Waaghals die in onze winkels verscheen?

VRAAG 3 - In het tweede jaar van het speelgoed in België en Nederland was een VHS videoband deel van een combiactie waarbij naast Flight Pod ook een actiefiguur betrokken was. Wat was de titel van die VHS-band?

De komende maanden zal de website aangevuld worden met meer updates, en natuurlijk staat Disk klaar om jullie inzendingen van scan- en fotomateriaal op de website te vermelden!

Met name de Amerikaanse speelgoedjaargangen komen de komende tijd in onze archieven, met een enorme hoeveelheid hoogwaardige scans van Amerikaans verpakkingsmateriaal, bijgedragen door Amerikaan Phil Sheehan! Hij is altijd op zoek naar mooi G.I. Joe materiaal, maar zeker uit onze landen. Willen jullie hem helpen dit te vinden, geef dan een seintje, en dan overhandigt Kiestoon je zijn geheime mailadres.

Hiermee kom ik aan het eind van deze boodschap, waarvan ik verwacht dat hij na te hebben gelezen wordt vernietigd om te voorkomen dat Cobra hem te pakken krijgt.


Stay safe, en Yo Joe!

Kei

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.