Mailing Hoofdkwartier 10 mei 2021

Gepubliceerd op 18 juni 2021 om 22:21

Beste rekruten,

De strijd tegen de Cobra's legt een hoge druk op onze Joes. Daarom hebben Havik en Sergeant Driller een nieuwe strategie bedacht. We kunnen bouwen op vele specialisten met de kracht van een ijsbeer, maar nieuwe specialisten kunnen een aanwinst zijn die ons de overmacht op Cobra kunnen bezorgen!

Daarom introduceren we middels een nieuwe prijsvraag een custom designwedstrijd waarbij alle rekruten worden uitgenodigd om hun fantasie eens goed de vrije loop te laten. Wie weet bedenk jij wel de nieuwe onverslaanbare G.I. Joe aanwinst!

Hoe gaat het deze wedstrijd in zijn werk?


- Vorm jouw nieuwe onverslaanbare Joe (één inzending per deelnemer) uit onderdelen van andere bestaande actiefiguren. Daarbij maakt het niet uit of er ook onderdelen worden gebruikt uit Cobra actiefiguren, want ook van de vijand kunnen we veel leren!

- Pas, indien gewenst, alle middelen toe (zoals verf) die jouw custom figuur geweldig maken. Ook de keuze voor accessoires leggen we helemaal in jouw hand.

- Maak (als het kan meerdere) foto's van jouw creatie.

- Verstuur jouw creatie, per mail of bij voorkeur per WeTransfer, naar webmaster@gijoe.nl

- Na een inzendtermijn, die afloopt op 15 juni om 20.00 uur, zullen alle creaties worden getoond, op het forum van GIJoe.nl. Daarna zullen alle leden daar hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete creatie. Dit doen de leden per persoonlijk bericht aan het lid Serpy. Serpy zal zelf niet meedoen aan deze wedstrijd. Als de stemronde voorbij is, weten we wie de winnaar is!

- De winnaar wint een mooi geldbedrag: 25 euro om vrij te besteden. De webmaster van de website GIJoe.nl staat hier garant voor!

Brengt dit alles de artiest in je naar boven? Aarzel dan niet, en doe mee! Op het forum hebben al enkele andere leden aangegeven mee te willen doen, dus dat belooft wat!


Maar er is nog meer nieuws:
- Ranking the Joes: altijd al een overzicht willen zien van alle Amerikaanse rangen en de Joes die er onder vallen? En hoe een Joe progressie heeft gemaakt binnen het veld van rangen?

- Arts Blog: het magazine heeft het afgelopen jaar zoveel moois opgeleverd uit de wereld van G.I. Joe kunst in al zijn vormen, dat er nu een speciale blog is met alleen maar kunst, ook hier volledig onder redactie van Rob Arts!

- Reviews: we zijn begonnen met een compleet nieuw onderdeel, reviews (recensies) van alles wat maar met G.I. Joe te maken heeft. Een recensie van de twee DVD boxen van de G.I. Joe tekenfilmseries onder producent DIC bijt het spits af!

Dat was het weer even voor nu, en das maar goed ook, want Kiestoon meldt dat een colonne HISS-voertuigen onze kant op komt...

Tot zover, vergeet niet deze boodschap te vernietigen zodra je hem gelezen hebt!

YoJoe,

Namens Kei,

Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.