In de nabijheid van de vijand - Nederlands gesproken G.I. Joe tekenfilm!

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 om 09:00

In de nabijheid van de vijand is de Nederlandse gesproken, nagesynchroniseerde, versie van de Amerikaanse G.I. Joe cartoon In the Presence of Mine Enemies. Deze werd door GoodView Home-Video uitgebracht op VHS-casette in 1991 met de productcode 1761.082. In totaal brachten zij 6 verschillende videobanden uit, welke we de komende tijd allemaal gaan delen op GIJoe.nl!

Hieronder de omschrijving die op de achterkant van de kaft te lezen was en een foto van de complete kaft zelf. De afbeeldingen op de kaft, net als bij Dromen zijn bedrograken natuurlijk kant noch wal, want deze zijn van G.I. Joe The Movie, van een veel latere periode dan de cartoon zelf. De afgebeelde "helden" komen dan ook geheel niet voor in de cartoon! Maar het plaatje ziet er mooi uit en zal voor de jeugd in die tijd vast en zeker tot de verbeelding hebben gesproken.

Maar het gaat natuurlijk om de tekenfilmserie zelf. Gezien het Nederlands gesproken is wordt het ineens toegankelijk voor kinderen op jongere leeftijd. Dus roep wederom je kind erbij, trek die zak popcorn open en geniet samen van die beelden van weleer. We wensen jullie veel kijkplezier!

Yo Joe!!!

"In een luchtgevecht worden Slipstream en een vrouwelijke Cobra-piloot naar beneden geschoten. Ze storten neer in een verlaten Cobra basis. Door een aanval van Cobra B.A.T.S. zijn ze gedwongen bondgenoten te worden. Het verschrikkelijke geheim van de verlaten basis beëindigt bijna hun missie."

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.