Dromen zijn bedrog - Nederlands gesproken G.I. Joe tekenfilm!

Gepubliceerd op 28 augustus 2020 om 07:01

Dromen zijn bedrog is de Nederlandse gesproken, nagesynchroniseerde, versie van de Amerikaanse G.I. Joe cartoon Nightmare Assault. Deze werd door GoodView Home-Video uitgebracht op VHS-casette in 1991 met de productcode 1761.113. In totaal brachten zij 6 verschillende videobanden uit, welke we de komende weken allemaal gaan delen op GIJoe.nl!

Hieronder de omschrijving die op de achterkant van de kaft te lezen was, en een foto van de complete kaft zelf. De afbeeldingen op de kaft raken natuurlijk kant noch wal, want deze zijn van G.I. Joe The Movie, van een veel latere periode dan de cartoon zelf. De afgebeelde helden komen dan ook geheel niet voor in de cartoon! Maar het plaatje ziet er mooi uit en zal voor de jeugd in die tijd vast en zeker tot de verbeelding hebben gesproken.

Maar het gaat natuurlijk om de tekenfilmserie zelf. Gezien het Nederlands gesproken is wordt het ineens toegankelijk voor kinderen op jongere leeftijd. Dus roep je kind erbij, trek die zak popcorn open en geniet samen van die beelden van weleer. We wensen jullie veel kijkplezier!

Yo Joe!!!

Een Cobra-wetenschapper heeft een manier gevonden om door te dringen in de dromen van de Joes. Hij produceert de meest verschrikkelijke nachtmerries in hun dromen, waarmee hij hen volledig uitput. Tot hij probeert de dromen van Low-Light te beïnvloeden...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.