Toy guys talking met Mate Myler - G.I. Joe fotografie maand

Gepubliceerd op 3 juli 2020 om 09:01

De G.I. Joe fotografie maand gaat verder met Toy guys talking. Dit is een reeks video's van Michael Mercy, waarin hij niet 1 maar 2 keer in gesprek ging met Mate Myler, inmiddels hier bekend door dit en dit artikel. 

Het is leuk om te horen hoe ze aankijkenbtegen bepaalde figuren, voertuigen of speelgoedlijnen binnen de G.I. Joe franchise. Wie had bijvoorbeeld gedacht dat de Cobra IMP cool kon zijn? Nou, Mate Myler dus, die het voertuig compleet maakte met Voltar en daar een geweldige foto van maakte!

 

Dit had volgens mij gewoon de combinatie moeten zijn waarin het vroeger verkocht had moeten worden! En dan met deze foto als boxart... Werkelijk prachtig!

De belichting, de hoek van de fotografie, de scherpte op de voorgrond van Voltar in zijn IMP en de out of focus zwarte condor in de lucht, de waanzinnige explosie in de achtergrond en het inkomende vuur voor de IMP maken dit wederom een plaatje om van te smullen.

Het is dan ook leuk om de video's te bekijken en een beeld te vormen van de man achter deze stukjes kunst. Het vertelt meer dan louter de foto's en in een maand als deze zijn dergelijke video's de content die het geheel compleet maken.

De G.I. Joe fotografie maand is net pas van start en direct goed begonnen. En er zit nog veel meer in het vat, dus we zien jullie morgen graag weer terug.

Yo Joe!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.