Hoe maak je Zartan, Zandar en Zarana open voor reparatie?

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 16:21

Het gebeurt niet zelden dat de o-ring van een G.I. Joe actiefiguur versleten en of zelfs geheel geknapt is. Op het forum staat een video hoe je dat zelf makkelijk kunt repareren. Maar er zijn ook figuren waar deze methode niet op toe te passen is. Zartan, Zandar en Zarana zijn van die figuren. It runs in the family zullen we maar zeggen.

Nu worden er verschillende manieren geopperd als je het internet af zoekt naar een oplossing, waarbij geregeld wordt verwezen naar het subtiele gebruik van een mes om het los te snijden en wrikken. Maar er blijkt een nog subtielere oplossing waar ik zelf wel heil in zie.

YouTube gebruiker Toxo Viper laat zien dat je met een handige tang en geduld de voor- en achterkant van de torso super netjes en ongeschonden van elkaar kunt scheiden zonder angst te hoeven hebben voor diepe vleeswonden door misplaatst mesgebruik!

Ik zeg: geweldige tip! Nu op zoek in de gereedschapskist of deze tool al in ons arsenaal zit...

Bovenstaande foto heb ik online gevonden op de website van Comic Vine. Mocht je meer willen weten over Zandar, dan moet je even op de link klikken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.