G.I. Joe fotografie maand

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 00:26

Het is vandaag 1 juli en dat brengt met zich mee de start van de G.I. Joe fotografie maand. De reden hiervoor is dat ik op zoek ben naar nieuws en ander toffe content voor het magazine van deze website. En G.I. Joe fotografie is toffe content, zo blijkt. Want eerlijk gezegd heb ik me nooit echt verdiept in dit onderwerp. Ik zag hier en daar wel eens wat voorbij komen en vond het koel, maar meer aandacht dan dat had ik er niet eerder aan gegeven. Tot ik van de week tegen een foto van Mate Mylar aanliep welke ik echt geweldig vond. Het thema, de setting, de uitvoering, prachtig. Dus besteedde ik daar een bericht aan:

Mate Mylar - G.I. Joe fotografie om van te smullen!

Leuk vond ik ook dat hij naast het resultaat van zijn creatieve proces, de foto, ook een kort filmpje van achter de schermen liet zien. Dit gaf een fantastisch inkijkje in zijn werkwijze, waar anderen weer van kunnen leren om hun eigen werk ook naar een hoger niveau te tillen. Als ik ergens van hou dan is het dergelijke transparantie en het delen van kennis!

En het bleef niet bij die ene foto met video. Inmiddels heeft hij alweer 2 nieuwe foto's geplaatst, met ook weer een filmpje van achter de schermen. En als je in zijn oudere posts duikt gaat er een archief aan prachtige werken open. Dus struin vooral zijn tijdlijn op Twitter af en verwonder jezelf over de schoonheid die G.I. Joe fotografie met zich mee kan brengen. Hieronder zijn meest recente 2 werken.

Allereerst Destro zoals hij door Netho Diaz in GI Joe #265, pagina 7, panel 1 is getekend en de versie van Mate Mylar. 👌🏽 Met de bijbehorende video. Daarna Tollbooth die even niet zo vriendelijk voor een B.A.T. is... Wederom prachtig! De video laat weer zien wat er nodig was om dit plaatje te kunnen schieten.

 

Hopelijk genieten jullie net zo als ik van de G.I. Joe fotografie en kijken jullie uit naar wat ik te brengen heb deze maand. Ik ben er al een beetje ingedoken en heb al veel toffe content gevonden en ga nog verder op zoek naar foto's, interviews, analyses en meer. Mochten jullie tips hebben of zelf iets willen aanleveren, neem dan contact met ons op via de website. 

Later vandaag volgt er wat meer diepgang in de G.I. Joe fotografie, dus ik zie jullie graag daar weer.

Yo Joe!

Reactie plaatsen

Reacties

Marcel Kersten
4 jaar geleden

Prachtige foto's, een themamaand om naar uit te kijken!