Mailing Hoofdkwartier 18 juni 2021

Gepubliceerd op 18 juni 2021 om 22:31

Beste Joe-rekruten,

Het zat al lang in de pijplijn, maar nu gaat het er toch echt van komen: op zondag 27 juni wordt het verjaardagsfeestje van onze beheerder Rob Arts gecombineerd met een mini-clubdag!

Bij Rob thuis in Deest (nabij Nijmegen in het zuidoosten van Nederland) gaat het ongetwijfeld gezellig worden, en diverse leden van het forum, de club en facebook hebben al toegezegd te zullen komen. In deze moeilijke tijd is een gezellig samenzijn met mede-verzamelaars nét waar we van opknappen!

Behalve de nodige aandacht voor het feestvarken gaan we ons ook bezig houden met in elk geval drie activiteiten:

Minimarkt

Heb jij nog speelgoed of aanverwante merchandise van G.I. Joe of andere speelgoedlijnen dat je graag zou willen ruilen of verkopen? En heb je geen zin of tijd om dit naar de Verzamelaarsbeurs te sjouwen? Dan hebben we goed nieuws voor je. We maken er een minibeurs van waar naar hartenlust met de andere aanwezige verzamelaars kan worden gehandeld. Breng gerust mee wat je rugzak of auto kan dragen! Eventueel kun je, als je komt, op het forum al vertellen wat je in de aanbieding hebt of om op te geven wat je zelf nog zoekt.

Quiz
Webmaster Marcel stelt een mooi bedrag ter beschikking - 20 euro - voor de winnaar van een heuse G.I. Joe Quiz! Hoe deze quiz eruit gaat zien is nog even geheim... anders gaan Tom en Mot er mee aan de haal, en dat moeten we zien te voorkomen!

Sparren

Er is ook alle gelegenheid om te sparren met het webmasterteam van GIJoe.nl. Wat kan er beter aan de site, heb jij misschien ideeën voor nieuwe onderdelen of wil je op een andere manier bijdragen? Het team geeft ook alvast aan wat er in de nabije toekomst nog gaat gebeuren op GIJoe.nl.

Het gaat ongetwijfeld een mooie dag worden. Heb jij ook nog ideeën? Deel ze dan gerust. Jij komt toch zeker ook! Als je interesse hebt om te komen, reageer dan op deze mailing, en we geven je de exacte tijd én precieze locatie in Deest.

We kijken er naar uit om je te mogen begroeten!

Take care, en YoJoe,
Marcel


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.