Cobra/Akira repro van Plastic Battles! ❤

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 12:00

Paul, de man achter Plastic Battles, heeft de kaft van Akira omgetoverd tot een Cobra versie. In een woord geweldig!

Als liefhebben van G.I. Joe maakte ik in mijn jeugd een uitstapje naar het toen nog Manga en Anime. Akira was toen een absolute klassieker. Om nu te zien dat de 6 inch Classified series Baroness met haar motor op de filmposter schittert maakt mijn hart warm. Ik kan niet lovend genoeg zijn over deze geweldig mooie foto.

Met deze foto is er weer een vervolg gegeven aan de G.I. Joe fotografie "maand" en gaat het werk achter de schermen gestaag door. Een interview met Plastic Battles, tja, dat zou pas geweldig zijn, toch? 💡😎❤

Cobraaa!

 

Paul, de man achter Plastic Battles, heeft de oude tekenfilmposter van Akira omgetoverd tot een Cobra versie met daarop de 6 inch Classified series Baroness met haar motor.

In 1 woord: GE-WEL-DIG!!!

Als kind hield ik naast G.I. Joe ook van onder andere Transformers, He-man, MA.S.K. en Inspector Gadget. Toen het nieuwe fenomeen Manga en Anime in Nederland op kwam zetten, haakte ik daar vol overgave op in, en Akira was toen de absolute topper! Mijn hart werd dan ook warm bij het zien van deze repro afbeelding van Plastic Battles. 

Met deze foto wordt wederom een vervolg gegeven aan de G.I. Joe fotografie maand en kijken we uit naar het publiek liceren volgende artikel, want achter de schermen wordt er gestaag doorgewerkt. Gezien de prachtige foto's die Paul steevast met de wereld deelt, zou het mooi zijn om een interview met hem te lezen, toch? 😉😎❤

Cobraaa!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.