G.I. Joe A Real American Hero #274 Nu te koop!

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 11:03

G.I. Joe A Real American Hero #274 is nu te koop!

Dit kun je doen bij je lokale comic winkel voor een papieren versie of online de digital versie via de website van IDW zelf. De preview kun je ook bij IDW  inden, of je kunt op deze link klikken om het direct te openen.

Het is zoals vanzelfsprekend weer een verhaal van Larry Hama, deel 9 uit een serie van 10 onder met de ondertitel "Snake Hunt". Getekend door Netho Diaz en een cover van Robert Atkins. Maar ook de alternatieve covers zijn geweldig mooie plaatjes. Copperhead van John Royle spat de energie vanaf! Maar ook de chique Lady Jaye van Mike Mayhew is er eentje om in te lijsten. En het stralende plaatje van Scarlett van Kirill Repin... Gewoon wauw! Het issue was voordat het uit kwam al zo'n succes dat er een 2e druk van onderweg is, met een klassieke cover waarop de oldskool Hawk schittert. Mocht je vaker mooie covers willen zien voordat ze in het schap liggen, volg dan vooral Tom Waltz op Twitter.

Een indrukwekkend issue!

Bij het afronden van deze 10-delige serie, dus over een maand, presenteert GIJoe.nl een overzicht van alle Covers, Previews & Art wat uit deze issues is voortgekomen. Het wordt echt een geweldig overzicht, al zeg ik het zelf. Talloze Covers met en zonder het logo erop, zelf potlood- of inkttekeningen hiervan. Van alle issues een preview van 5 paginas. En zoveel artwork dat je er duizelig van zou worden. Van promotionele plaatjes en losse panels tot schetsen om de lay-out te bepalen en hele pagina's getekend met potlood! Echt GE-WEL-DIG!!!

Dus maak een aantekening in je agenda en kom volgende maand al het schoons bekijken wat deze nu al legendarische "Snake Hunt" serie voortbracht op www.gijoe.nl. 💡❤😎

Hieronder de covers en de omschrijving die op de website van IDW gevonden kan worden.

Yo Joe!!!

Featuring EVERY SINGLE MEMBER OF G.I. JOE, including never-before-seen origins!

“SNAKE HUNT” Part 9 Cobra Commander wants a Snake Eyes of his own. The Joes have other ideas. It’s all hands on deck for both G.I. JOE and Cobra as living legend Larry Hama and fan-favorite artists Robert Atkins and Netho Diaz continue this massive 10-issue event! There’s no halftime break in this contest, folks! All action, all the time!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.