Hot Sauce Custom Actiefiguur - Vega Customz

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 12:27

Hot Sauce is niet het bekendste figuur uit het G.I. Joe universum. Sterker nog, er zijn maar weinig mensen die hem kennen omdat het helemaal geen officieel figuur betreft. Het is een karakter dat is bedacht door de comic book artiest Robert Atkins, en als cameo een aantal keer verstopt zat in diens comics. Hierover schreven we al eerder en dat is hier te lezen.

Maar ik bleek niet de enige die enthousiast van werd van de openbaringen van Atkins. Bij Daniel Hostetter, ook bekend onder de naam Vega Customz, blijkt het ook iets los gemaakt te hebben. Nu is hij iemand die custom figuren maakt, echt van een legendarisch niveau! Strak uitgevoerd, mooie kleuren, origineel en consistent zijn kenmerken die we op zijn werk mogen plakken. En ook Hot Sauce heeft hij recent tot zijn uitgebreide arsenaal aan creaties toegevoegd. Wat een geweldig tof figuur is dit geworden zeg!

Mochten jullie zelf ook graag een van zijn custom figuren willen hebben of zelf een voorstel willen doen voor een te maken figuur, schroom dan niet om contact met hem op te nemen via een van zijn Facbook links die ik hierboven gaf. Volgens mij zijn de prijzen heel schappelijk en weegt dit niet op tegen de tijd die hij erin steekt. Dus als je nog wat Euro's over hebt is dit een prima investering, lijkt me, en je helpt hem ook nog eens de winter door. 😉👌🏽

Omdat hij nog veel meer moois heeft gemaakt deel ik hieronder ook nog een paar van zijn andere creaties. ❤

Ik kan bij zulk schoons niet anders afsluiten dan met:

Yo Joe!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.