Eerste beelden G.I. Joe game Operation Blackout duiken op!

Gepubliceerd op 28 juli 2020 om 07:00

Via Hisstank die de plaatjes van de Best Buy website heeft geplukt, die nu alweer offline is, zijn de eerste beelden van de G.I Joe game Operation Blackout opgedoken, en dat ziet er goed uit als je het mij vraagt!!

Het wordt een zogenaamde 3rd person shooter, waarbij je kunt kiezen uit verschillende figuren, zowel G.I. Joe als Cobra. Het is een game voor 13 jaar en ouder en het is een multi-player game.

Sommige figuren zien eruit als de 6 inch Classified series, wat veel zou verklaren over het design van die speelgoed lijn. Wat dan leuk is om te zien is dat we Storm Shadow in zijn originele witte outfit zien. Betekent dit dat we deze ook in de 6 inch lijn kunnen verwachten? We hadden al een Arctic Storm Shadow gezien, en ook nu zien we een dame met een bontkraag, is dat arctic? Wie is dit en wordt dit ook een 6 inch figuur? Zien we ook een nieuwe versie van Sci-fi? En wat voor een "vipers" zien we? En generieke G.I. Joe soldaten? Wordt dit de eerste echte troopbuilder voor de Joes? En Cobras die op Destro schieten? Het roept mogelijk meer vragen op dan het beantwoord, maar ik wordt er enthousiast van! 👌🏽😎

Dit is de officiële beschrijving in het Engels:

Official Description:

G.I. Joe and Cobra are back! G.I. Joe Operation Blackout is a classic team-based third-person shooter game where you play as your favorite characters from Team G.I. Joe and Team Cobra. Experience the action from both sides as you help G.I. Joe restore order and lead Cobra to world domination.
 
Features:
  • Number of players: Compete in 4-player PvP matches
  • Manufacturer’s recommended age: Recommended for ages 13 and up
  • Characters: Play with your favorite characters including Snake Eyes, Duke, Roadblock, Storm Shadow, Cobra Commander and Destro.

De foto's heb ik hieronder in de gallerij gezet, met wat close ups van de (soms nieuwe en onbekende) figuren. 

Daaronder een video over de nieuwe beelden van The Full Force podcast. Ook Sharknews heeft er een video over, die staat daar weer onder.

Yo Joe!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.