Mile High Comics - waar haal jij je favoriete comics?

Gepubliceerd op 28 juli 2020 om 07:00

Comics zijn een belangrijk onderdeel van het G.I. Joe universum. Maar die Amerikaanse stripboeken vind je in Nederland niet op iedere hoek van de straat. Mile High Comics is de grootste comic "winkel" ter wereld en ook ik heb daar heel wat papierwerk vandaan laten komen.

Prime Time Treasure Hunter heeft een reeks video's gemaakt welke deze comic store en diens eigenaar Chuck uitgebreid in beeld brengen. Van beelden binnen in het warenhuis tot aan gesprekken met Chuck, een divers pallet aan diepgang maken dit tot een geweldige video reeks waarover ik pagina's vol zou kunnen typen... Maar dat doe ik niet, in plaats daarvan nodig ik jullie uit de video's zelf te gaan bekijken.

Resteert mij jullie te vragen: waar halen jullie je favoriete comics? Laat het ons weten in de reacties. 

Yo Joe!!!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Nicky
4 jaar geleden

Toch had deze hal wel een gezellig vloerkleedje kunnen gebruiken. Comic winkels moeten er wel gezellig uitzien. Ik heb hier eind jaren 90 wel eens wat besteld. Toen had je nog Gi.Joe's en Transformers voor een Dollar, want wie verzamelde die nou nog? Momenteel vind ik hun website erg achterhaald. Hoge prijzen, en lastig om te vinden wat je zoekt. Misschien heeft dat dan ook wel weer z'n charme.
Zelf haal ik alles bij www.comicasa.nl , waar ze een goede balans hebben gevonden tussen een modern en ouder publiek.

Rob Arts
4 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Nicky!

Het oogt inderdaad als een suf groot pakhuis, een gezellige uitstraling heeft het niet. Maar het gaat uiteindelijk om de producten, die hij vaak online verkoopt. Dat het lastig zoeken is op hun website kan ik me ook in vinden, het overstroomt niet van het gebruikersgemak... En qua prijzen... Ik heb zelf al even niets gekocht, dus hoe het er nu voor staat weet ik niet. Maar ik ga jouw link zeker even bekijken. Dank daarvoor.

Overigens geven ze bij Mile High Comics momenteel wel 40% korting op de backissues, wat er natuurlijk gigantisch veel zijn. En dit hebben ze vaker, wat zinvol is wanneer je geen haast hebt. Ik las het van de week in hun nieuwsbrief en dacht dat deel ik even met je. ;-)
Hartelijke groet,
Rob

Nicky Lammertink
3 jaar geleden

Pakjes bestellen vanuit Amerika is een ramp momenteel, maar ik ga toch even neuzen dit weekend!:)