Tiger Fly was samen met Wilde Willem onderdeel van de vierde Belgisch-Nederlandse G.I. Joe speelgoedreeks, en verkrijgbaar van 1990 tot en met 1991. Eerder in 1988 had dit voertuig zijn debuut gemaakt in de Verenigde Staten. De piloot, een Recondo in andere kleuren, droeg ook de naam Recondo in de Verenigde Staten, terwijl hetzelfde actiefiguur de naam Wilde Willem kreeg in onze landen. Franstalig België kent ze als Tiger coptere met Cow Boy.

Voertuig en actiefiguur zijn volledig identiek aan de Amerikaanse uitgave. Er bestaan geen andere versies van Tiger Fly in België en Nederland. Van Wilde Willem bestaat de eerdere versie als piloot van Dragonfly, en de latere, Wild Bill, als zelfstandig figuur uit de laatste jaargang. Het ontwerp van Tiger Fly is gebaseerd op de eerdere uitgave van Dragonfly.

Het artwork is identiek aan de Amerikaanse uitgave. Afgebeeld staat ook Struikeldraad, die niet verkocht werd met Tiger Fly.

Zoals bij alle voertuigen van de vierde jaargang werd het dossier in de doos verpakt, en niet meer afgebeeld op de achterzijde.

Multimedia