Deze folder met de naam Grote Wedstrijd uit 1988 voor Belgische verzamelaars lichtte niet alleen een tipje van de sluier op als het gaat om nieuwe G.I. Joe speelgoedartikelen. Het was tevens een bestelbon en aankondiging van een wedstrijd.

Fans werden aangespoord om hun eigen G.I. Joe Club op te richten, inclusief clubnaam en verzamelhonk. De vijftig clubs die de meeste leden hadden verzameld, ontvingen een Defiant Space Shuttle.

Ronald Hof vertelde ons: 'Het was niet zo dat gold ‘hoe groter de club, hoe meer kans’, maar wel een voorwaarde voor deelname was dat elk lid van de club twee sterpunten moest inleveren. De hoeveelheid sterpunten vergrootte de kansen niet. Ik vind het erg gaaf dat ik in contact ben met degene die achter deze marketing zit (Jean-Nicolas Dassargues), zijn naam staat ook in de kleine letters op de Defiant poster'.

De Defiant Space Shuttle behoorde niet tot het officiële G.I. Joe assortiment in België en Nederland.

De volgende voertuigen worden gepresenteerd in deze folder: Killer WHALE, Rattler, STUN, Thunder Machine en HAVOC.

De superposter van de Defiant en de afbeeldingen van de Franstalige versie van de folder zijn bijgedragen door Ronald Hof, evenals de blauwdrukken en de dossiers van de twee piloten in het Nederlands.

De Nederlandstalige folder is bijgedragen door Marcel Kersten.